Υπουργείο Οικονομικών

Παράταση έως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου έδωσε τελικά το υπουργείο Οικονομικών για την ηλεκτρονική υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ανεξαρτήτως ΑΦΜ.

«Καλούνται οι Έλληνες φορολογούμενοι να συνεχίσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις με τους ίδιους ρυθμούς μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, προκειμένου οι δηλώσεις αυτές να είναι εμπρόθεσμες», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το ΥΠΟΙΚ ευχαρίστηκε τους Έλληνες για τη διάθεση φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης που έδειξαν την τελευταία εβδομάδα, καθώς -όπως γνωστοποίησε, από τη Δευτέρα έχουν υποβληθεί 700.000 δηλώσεις, δηλαδή το 12% των συνολικά αναμενόμενων και μόνο χθες υποβλήθηκαν 198.000 δηλώσεις.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι το Taxis ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά, καθώς μετά τις οδηγίες του ΥΠΟΙΚ οι φορολογούμενοι το χρησιμοποιούν σε ώρες μη αιχμής.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber