Βάζουν λουκέτο σε όλες τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ

Βάζουν λουκέτο σε όλες τις μονάδες του ΕΟΠΥΥ με απόφαση της διοίκησής τους και των ανώτερων οργάνων τους  καθώς το κλείσιμο αυτό το προβλέπει ο ίδιος ο νόμος της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Σύμφωνα με γιατρούς του ΕΟΠΥΥ, η κίνηση αυτή της διοίκησης είναι παράνομη( καθώς δεν έχει δημοσιευτεί ακόμα ο νόμος, πράγμα που μπορεί να δεχθεί αλλαγές μέχρι και την τελευταία στιγμή). Βιάστηκε η διοίκηση λοιπόν, να εφαρμόσει τον αδημοσίευτο νόμο με σκοπό την προσωρινή παράδοση όλων των μονάδων του ΕΟΠΥΥ και του υλικού τους θα πάρει μόνιμο χαρακτήρα καθώς στην συνέχεια θα σφραγίσει το εθνικό σύστημα υγείας το οποίο θα περιορίζεται την λειτουργία ιδιωτικών δομών.

Η Εκτελεστική Γραμματεία της Ομοσπονδίας των Γιατρών του ΕΟΠΥΥ αποφάσισε πέραν της επίδοσης εξωδίκου προς τον πρόεδρο ΕΟΠΥΥ με κοινοποίηση στον Εισαγγελέα σήμερα, να επισημάνει, ότι πέραν όλων των άλλων, θα είναι υπόλογοι και εγκαλούμενοι από τα συλλογικά μας όργανα έναντι των αρμοδίων αρχών.                                                                 
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber