Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας και αλληλεγγύης προς το δάσκαλο Στέφανο Γκουλιώνη, σήμερα το πρωί έξω από την έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας στη Λάρισα, βρέθηκαν δυνάμεις του ΠΑΜΕ Δημοσίου απαιτώντας να σταματήσει τώρα κάθε πειθαρχική δίωξη και να καταργηθεί ο Νόμος 4093\12 για το πειθαρχικό δίκαιο.

Κατήγγειλαν ότι «η παραπομπή του εκπαιδευτικού στο πειθαρχικό με την κατηγορία της "ανάρμοστης συμπεριφοράς εκτός υπηρεσίας" και με πιθανή συνέπεια την απόλυσή του, φέρνει στην πρώτη γραμμή την πολιτική της κυβέρνησης του "νόμος και τάξη". "Αιτία" για την παραπομπή η συμμετοχή του συναδέλφου σε κινητοποίηση και η σύλληψή του από την αστυνομία με την κατηγορία της αντίστασης κατά της αρχής».

 

 

Όπως σημείωσαν, «η ενέργεια αυτή έχει στόχο την τρομοκράτηση των εκπαιδευτικών και κατ΄επέκταση όλων των δημοσίων υπαλλήλων, προκειμένου να περάσουν τα νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα των απολύσεων, των αναγκαστικών μετακινήσεων, των ιδιωτικοποιήσεων, την προσαρμογή του σχολείου στις ανάγκες της αγοράς».
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber