Σωματείο μισθωτών εκπαιδευτικών "Γαλάτεια Καζαντζάκη": Καταγγελία για τις συλλήψεις

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΥΣ ΟΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Το σωματείο μισθωτών εκπαιδευτικών << Γαλάτεια Καζαντζάκη >> καταγγέλει τις τρομοκρατικές συλλήψεις – από την ασφάλεια Θεσσαλονίκης- τριών εργαζομένων – αγωνιστών , την παραμονή του Πολυτεχνείου (2 εργαζόμενοι από τους ΟΤΑ και ένας συνάδελφος εκπαιδευτικός ) . Το ατόπημα ήταν μεγάλο: συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στην ΔΕΘ ενάντια στις απολύσεις στο Δημόσιο!!!

Η τριτοκομματική κυβέρνηση – Ε.Ε – Δ.Ν.Τ , εκφραστές της πολιτικής της εξαθλίωσης και της φτώχειας , αντιγράφουν με το πιο γλαφυρό τρόπο χουντικές πρακτικές, προσπαθούν να  τρομοκρατήσουν και να ποινικοποιήσουν του εργαζόμενους που αγωνίζονται για μια αξιοβίωτη ζωή χωρίς μνημόνια. , χρέη και αυτούς που μας τα επιβάλουν.

Οι αγώνες του λαού δεν ποινικοποιούνται, ούτε καταστέλλονται!!!

Να σταματήσει κάθε δίωξη των συλληφθέντων και η κρατική – εργοδοτική καταστολή των εργατικών αγώνων.

Το μέλλον ανήκει σε αυτούς που με αξιοπρέπεια αγωνίζονται. Τους δυνάστες τους καταπίνει η χλεύη της ιστορίας.

Εκ του Δ.Σ

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ