Σε απόσυρση ψηφοδελτίων από τις εκλογές αιρετών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια καλεί ο Ζ' Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσσαλονίκης «Ο Φίλιππος»

Ένα ακόμα σωματείο εκπαιδευτικών αποσύρει τα ψηφοδέλτιά του και καλεί σε αποχή από την ηλεκτρονική ψηφοφορία στις εκλογές αιρετών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια.

Ο Ζ' Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Θεσσαλονίκης «Ο Φίλιππος» καλεί σε ταυτόχρονη απόσυρση των ψηφοδελτίων την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 2μ.μ., στη ΔΙ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

Συνάδελφοι/ισσες,

Το Δ.Σ. του Ζ΄ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσσαλονίκης, σε υλοποίηση και της νέας απόφασης του Δ.Σ. της ΔΟΕ για απόσυρση των ψηφοδελτίων και γενικά καμιά συμμετοχή στη διενέργεια εκλογών υπηρεσιακών συμβουλίων, μετά την ακραία αντιδημοκρατική επιμονή της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ. για ηλεκτρονική ψηφοφορία, που ξεκάθαρα στοχεύει να θέσει φραγμούς στην συλλογική δράση συνολικά, την λειτουργία των συνδικάτων και την ανάπτυξη αγώνων, αποφάσισε:

α) να καλέσουμε, μαζί με τους άλλους Σ.Ε.Π.Ε. της περιοχής, όλες τις παρατάξεις που κατέθεσαν ψηφοδέλτια για τις εκλογές του Π.Υ.Σ.Π.Ε. Δυτ. Θεσσαλονίκης, σε ταυτόχρονη απόσυρση των ψηφοδελτίων την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, στις 2μ.μ., στη ΔΙ.Π.Ε. Δυτικής Θεσσαλονίκης

β) να μην ορίσουμε κανένα μέλος του Συλλόγου μας στις εφορευτικές επιτροπές των "εκλογών", να μην συμμετέχουμε σε κατάρτιση καταλόγων και γενικά καμιά σχετική μ' αυτές διαδικασία

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ,

ΤΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ!

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ