ΕΑΚ Κορινθίας

Στις 12/01/2016 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ εξέδωσε ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ με αφορμή την ανυπόστατη καταγγελία του Τομέα Παιδείας της Ν.Δ. που μεταξύ άλλων αναφερόταν, χωρίς απολύτως κανένα στοιχείο, σε «εκπαιδευτικούς-φαντάσματα».

Ακολουθώντας την πάγια πρακτική, το ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας αποφάσισε ομόφωνα στις 12/01/2017 να αποσταλεί στα σχολεία ευθύνης το συγκεκριμένο Δελτίο Τύπου. Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι στις 15/01/2017 μαζί με το Δελτίο Τύπου της ΑΔΕΔΥ εστάλη «ετσιθελικά» και επιλεκτικά η σχετική ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Δ.Ε. (!).

Ως ΕΑΚ Κορινθίας έχουμε να επισημάνουμε τα εξής:

1. Η ενέργεια αυτή πραγματοποιήθηκε χωρίς απολύτως καμία διαβούλευση του ΔΣ της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, συνεπώς χωρίς να υπάρχει η απαιτουμένη πλειοψηφία που να την επικυρώνει.

2. Η ενέργεια αυτή αποτελεί πλήγμα στην πολυφωνία και στην ισότιμη ενημέρωση των συναδέλφων καθώς αποσιωπά με μεροληπτικό τρόπο τις σχετικές ανακοινώσεις και άλλων παρατάξεων.

Καλούμε τον Πρόεδρο και τον Γ.Γ. της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, που φέρουν την αποκλειστική ευθύνη, να πράξουν τα δέοντα για την αποκατάσταση της ορθής συνδικαλιστικής λειτουργίας του σωματείου.

Καλούμε τα μέλη της Α’ ΕΛΜΕ Κορινθίας, με την ενεργό συμμετοχή τους στη ζωή του σωματείου, να απομονώσουν τέτοιου τύπου εκφυλιστικές συνδικαλιστικές πρακτικές.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ!

ΙΣΟΤΙΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ!

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ