Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
«Θέλω να πάω να βρω το παιδί μου, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ»

Στο ψυχιατρείο οδηγείται η μητέρα της Κυριακής Γρίβα, την οποία δολοφόνησε ο πρώην σύντροφός της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Χθες (12/5) έγινε στα Άνω Λιόσια το μνημόσυνο των 40 ημερών της 28χρονης Κυριακής, παρουσία της οικογένειας, των συγγενών και φίλων της.

Η μητέρα της, μιλώντας με τη δικηγόρο της οικογένειας Ελένη Τζούλη, εξέφρασε την επιθυμία της να βάλει τέλος στη ζωή της, μιας και, όπως υποστήριξε, δεν έχει κανένα λόγο να ζει μετά τη δολοφονία της κόρης της.

«40 μέρες μετά τον άδικο χαμό της άτυχης Κυριακής δεν έχει γίνει τίποτα απολύτως, καμία πρόοδος. Βλέποντας η μητέρα όλα αυτά η κατάστασή της επιδεινώθηκε. Με κάλεσε την Παρασκευή το μεσημέρι στο τηλέφωνο και αφού βεβαιώθηκε ότι είμασταν οι δυο μας και δεν μας άκουγε κανείς, μου εκμυστηρεύτηκε, με ανατριχιαστική ηρεμία, ότι «μετά το μνημόσυνο της κόρης μου την Κυριακή θα δώσω τέλος στη ζωή μου και ψάχνω τρόπο να το κάνω αναίμακτα» είπε η δικηγόρος στον ΑΝΤ1.

«Δεν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ»

Όπως είπε η κ. Τζούλη ενημερώθηκε άμεσα ο ψυχίατρος που την παρακολουθεί, ο κ. Καραϊσκος και μίλησε μαζί της.

«Όταν τη ρώτησα γιατί θέλει να αυτοκτονήσει μου είπε «θέλω να πάω να βρω το παιδί μου, δεν έχω λόγο να βρίσκομαι εδώ». Ήταν πολύ συνειδητοποιημένη. Ο γιατρός έγραψε γνωμάτευση στην οποία έκανε λόγο για αυτοκτονικό ιδεασμό, ήταν βέβαιος ότι θα προβεί άμεσα σε «λυτρωτική αυτοκτονία» και συνέστησε την εισαγωγή της σε εφημερεύον ψυχιατρικό τμήμα» ανέφερε.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο στην άμεση εισαγωγή στο ψυχιατρείο μεσολάβησε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν δεν καταφέρουν τίποτα δεν μπορώ να σου υποσχεθώ ότι δεν θα το κάνω όταν βγω. Το μόνο που θα καταφέρουν είναι να μαλακώσουν τον πόνο μου» είπε η μητέρα της Κυριακής στη δικηγόρο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η φράση «Απορία ψάλτου βηξ»;

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 2/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα