Περισσότερα από 100.000 τα κρούσματα κορονοϊού παγκοσμίως 
Άλλοι δύο νεκροί στη Γαλλία, 163 κρούσματα στη Βρετανία, 128 στην Ολλανδία

Άλλοι δύο άνθρωποι πέθαναν από τον κοροναϊό στη Γαλλία, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των θανάτων στη χώρα αυτή στους εννέα, ενώ ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων αυξήθηκε κατά 154 φθάνοντας τα 577, ανέφερε το υπουργείο Υγείας στην ιστοσελίδα του.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνολικά 163 άνθρωποι έχουν βρεθεί θετικοί στον κοροναϊό, από 115 που ήταν προηγουμένως, δήλωσαν σήμερα οι ιατρικές αρχές.

Ένας άνθρωπος έχει πεθάνει από τον ιό, δήλωσαν το υπουργείο Υγείας και η υπηρεσία Δημόσια Υγεία της Αγγλίας (PHE).

Ορισμένα βρετανικά ΜΜΕ ανέφεραν νωρίτερα σήμερα ότι υπήρξε και δεύτερος θάνατος.

Δύο μέλη του προσωπικού της British Airways βρέθηκαν θετικά στον κοροναϊό, έχουν απομονωθεί και αναρρώνουν κατ΄οίκον, ανέφερε σήμερα η αεροπορική εταιρία.

Στην Ολλανδία, ο επιβεβαιωμένος αριθμός των κρουσμάτων ανήλθε σήμερα στα 128, από 82 χθες, δήλωσαν οι υγειονομικές αρχές, και η χώρα κατέγραψε τον πρώτο θάνατο από τον ιό.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας επιβεβαίωσε τους πιο πρόσφατους αριθμούς σε ημερήσια επικαιροποίηση των στοιχείων. Το πρώτο θανατηφόρο κρούσμα είναι ένας 86χρονος που πέθανε σε νοσοκομείο του Ρότερνταμ.

Στην Ελβετία, ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν διαγνωστεί με τον νέο κοροναϊό αυξήθηκε στους 210, δήλωσε ο Ντάνιελ Κοχ, επικεφαλής (του τμήματος) μολυσματικών ασθενειών στην εθνική υπηρεσία δημόσιας υγείας, σε συνέντευξη Τύπου στη Βέρνη.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ένας άνθρωπος έχει χάσει τη ζωή του από τον κοροναϊό, όπως δήλωσαν οι υγειονομικές αρχές χθες.

Ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν μολυνθεί από τον νέο κοροναϊό παγκοσμίως ξεπέρασε σήμερα τους 100.000, σύμφωνα με καταμέτρηση του πρακτορείου Ρόιτερ που βασίζεται σε ανακοινώσεις υπουργείων Υγείας και κυβερνητικών αξιωματούχων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος γραπτός διαγωνισμός: Βγήκε η προκήρυξη - Αιτήσεις από 29/4 έως 14/5

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/05

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

proteini-kai-futikes-ines.jpg
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο
Οι ειδικοί καταλήγουν ότι η συνολική ημερήσια πρόσληψη πρωτεΐνης έχει μεγαλύτερη σημασία από τον τύπο ή την ώρα κατανάλωσης
Φυτική ή ζωική πρωτεΐνη; Νέα έρευνα «γκρεμίζει» τον διατροφικό μύθο