Thumbnail
Δύο 14χρονοι κατηγορούνται για κατοχή βίντεο με προσωπικές στιγμές συνομήλικής τους

Για κατοχή παιδικής πορνογραφίας απολογήθηκαν δύο 14χρονοι στη Θεσσαλονίκη.  Σύμφωνα με την καταγγελία, στο υλικό αυτό, που φέρεται να παρήχθη με κινητό τηλέφωνο, απεικονιζόταν η 14χρονη σε προσωπικές στιγμές με έναν από τους δύο 14χρονους κατηγορούμενους.

Η πράξη φαίνεται να τελέστηκε πριν από ενάμιση χρόνο, όταν τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ήταν 12,5 ετών ενώ από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε δεν προέκυψε διακίνηση του επίμαχου υλικού.

Οι δύο ανήλικοι κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην 6η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης που χειρίζεται την υπόθεση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αποδέχθηκαν μέρος των πράξεών τους.

Όσον αφορά την ποινική τους μεταχείριση, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν στον έναν από τους δύο 14χρονους να επιβάλει ως περιοριστικό όρο το αναμορφωτικό μέτρο της ανάθεσης της επιμέλειάς του σε επιμελητή ανηλίκων.

Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται ένας ακόμη 14χρονος, η απολογία του οποίου εκκρεμεί ενώπιον της ίδιας ανακρίτριας.
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα