Thumbnail
Κάτι περίεργο συνέβη στην Κρήτη

Στην Κρήτη ένας 42χρονος από τη Μεσσαρά είχε αποκτήσει τη συνήθεια να απευθύνεται σε ιερείς, παίρνοντάς τους χρήματα, χρησιμοποιώντας δικαιολογίες περί προβλημάτων υγείας.

Πώς ξεκίνησε η λύση του μυστηρίου

Το «κουβάρι» της υπόθεσης της δράσης του 42χρονου άρχισε να ξετυλίγεται όταν ιερέας από γειτονικό νομό κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τους τελευταίους τρεις μήνες ο 42χρονος είχε καταφέρει να αποσπάσει ποσά που υπερβαίνουν συνολικά τις 6.000 ευρώ!

Αστυνομικοί από το αστυνομικό τμήμα Φαιστού, στο πλαίσιο διερεύνησης της καταγγελίας, μετέβησαν στο σπίτι του 42χρονου όπου, σύμφωνα με το Cretalive, σε έρευνα κατά την οποία διενήργησαν εντόπισαν μια ξιφολόγχη, η οποία τον… έστειλε στο κρατητήριο.

Παράλληλα, κατασχέθηκε το κινητό του τηλέφωνο αλλά και ένα μπλοκ αποδείξεων, τις οποίες ο άνδρας εικάζεται ότι «έκοβε» ως αποδεικτικό για τα χρήματα που λάμβανε. Στο κινητό του τηλέφωνο βρέθηκαν δεκάδες τηλέφωνα ιερέων, εντός κι εκτός Κρήτης, ακόμη κι από το Άγιον Όρος και τη Μονή Πετράκη.

Το κηδειόχαρτο της συζύγου, που ζούσε...

Ωστόσο, φαίνεται ότι η φαντασία του άνδρα «κάλπαζε» κι έτσι προκειμένου το αίτημά του για χρήματα να γίνει πιστευτό, δε δίστασε, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, να εκτυπώσει κηδειόχαρτο για τη γυναίκα του, το οποίο απέστειλε σε ιερέα εκτός Κρήτης, προκειμένου να ζητήσει χρήματα για την κηδεία.

Μόνο που η γυναίκα του 42χρονου ζει και βασιλεύει! Στο πλαίσιο της έρευνας για την υπόθεση, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών μπαίνει και η συγκεκριμένη πράξη στην οποία φέρεται να έχει προβεί ο 42χρονος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.jpg
Υπουργείο Παιδείας 1974-2024: Αλλάζει σαν τα πουκάμισα ονομασίες και υπουργούς
Σε μια πρώτη ανάγνωση των τίτλων βλέπουμε ότι οι μόνες σταθερές είναι η Παιδεία και τα Θρησκεύματα. Ανάλογα με τις εποχές, το ένα προηγείται ή έπεται...
Υπουργείο Παιδείας 1974-2024: Αλλάζει σαν τα πουκάμισα ονομασίες και υπουργούς