klopi
Η διάρρηξη σε κατάστημα ρούχων στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τα ξημερώματα

Η διάρρηξη στο κατάστημα ρούχων στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη καταγράφεται από τις κάμερες. Αμέσως μετά αρχίζει η καταδίωξη του δράστη από φούρναρη, που αποτυπώνεται στο βίντεο ντοκουμέντο.

Η διάρρηξη στο κατάστημα ολοκληρώνεται και ένας φούρναρης αρχίζει να τρέχει πίσω από τον δράστη. Ο νεαρός θα καταφέρει να διαφύγει, αφού πρώτα ορισμένα από τα ρούχα που είχε βουτήξει, του έπεσαν στο δρόμο. Είχε προηγηθεί η εισβολή στο κατάστημα που βρίσκεται στον Εύοσμο στη Θεσσαλονίκη. Με τον διαρρήκτη να προσπαθεί να βουτήξει χρήματα από το ταμείο. Ο συναγερμός χτύπησε, ο ιδιοκτήτης έβλεπε τις εικόνες από το κινητό του τηλέφωνο, αλλά η αστυνομία έφτασε στην περιοχή, όταν ο κουκουλοφόρος είχε ήδη προλάβει να απομακρυνθεί.

Η διάρρηξη σε κατάστημα ρούχων στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκε τα ξημερώματα. Ο δράστης έσπασε τη τζαμαρία του καταστήματος από την πλαϊνή μεριά, μπήκε μέσα και προσπάθησε να πάρει χρήματα το ταμείο. Την ίδια ώρα, χτύπησε ο συναγερμός και ειδοποιήθηκε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στο κινητό του τηλέφωνο.

Έφτασε η Αστυνομία και ξεκίνησε τις έρευνες για τον εντοπισμό του. Ο διαρρήκτης έγινε αντιληπτός από έναν ιδιοκτήτη φούρνου που βρίσκεται απέναντι από το κατάστημα και προσπάθησε να τον σταματήσει, όμως εκείνος κατάφερε να διαφύγει.

Πάνω στον πανικό άφησε πίσω του διαρρηκτικά εργαλεία, ενώ άρχισε να πετάει ρούχα στον δρόμο. Τελικά κατάφερε να απομακρυνθεί με τις έρευνες για τον εντοπισμό του, να συνεχίζονται. Δείτε στο βίντεο του newsit.gr, τα όσα κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας του καταστήματος ρούχων στον Εύοσμο

Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε στο κατάστημα τον ιδιοκτήτη να κάνει τον απολογισμό της ζημιάς από τη διάρρηξη που σημειώθηκε λίγες ώρες νωρίτερα.

Πηγή: newsit.gr 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ-1024x585.jpg
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
Πανελλαδικές: Μέχρι πότε οι εξετάσεις και τα παρελκόμενά τους θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές της εκπαιδευτικής διαδικασίας; Γιατί ψάχνουμε τις...
Πανελλαδικές εξετάσεις για μικρούς Αϊνστάιν, παπαγάλους και εμπόρους! Και το σχολείο;
εοφ
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
«Επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων», λέει ο ΕΟΦ - Ποιο είναι
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»