ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας περιέγραψε με σοκαριστικό τρόπο την εφιαλτική εμπειρία που έζησε το 2022 έξω από το αστυνομικό τμήμα Χολαργού, δίπλα από τον φύλακα του Αστυνομικού Τμήματος.

Η καταγγελία έρχεται την ώρα που η ελληνική κοινωνία είναι σε σοκ από τη σκληρή δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Μιλώντας στο Open η γυναίκα κατήγγειλε ότι ξυλοκοπήθηκε μπροστά στα μάτια αστυνομικού από τον πρώην σύζυγο και τον πεθερό της, ενώ είχε ζητήσει από τους αστυνομικούς να τους έχουν σε ξεχωριστό μέρος.

Η 45χρονη ανέφερε χαρακτηριστικά «είμαι 45 ετών, μητέρα δύο παιδιών, με μια καλή δουλειά. Προσέχω τα παιδιά μου και θεωρώ πως είμαι πολύ καλή μητέρα. Το περιστατικό μου είναι παρόμοιο με την κοπέλα και θεωρώ πως ζω από τύχη. Έρχεται ο πρώην σύζυγος να επικοινωνήσει με το μικρό παιδί, το οποίο εκείνη την ημέρα ήταν άρρωστο. Έχω τα χαρτιά από το Παίδων που φαίνεται πως το παιδάκι είναι άρρωστο. Ο πατέρας του λοιπόν είναι πρώην αστυνομικός, έρχεται συνοδεία πάντα με τον πατέρα του, για να έχει την εύνοια. Έρχεται το 100 για να σημειώσει την παραβίαση της δικαστικής αποφάσεως από μεριάς μου -με σκοπό να χάσω την επιμέλεια, την οποία όχι μόνο δεν την έχασα αλλά την κέρδισα και πανηγυρικά- κατεβαίνω για να δείξω τα χαρτιά πως το παιδί είναι άρρωστο και ελαφρά τη καρδία γυρνάει ο πρώην σύζυγος και λέει στον αστυνομικό ‘’συλλάβετε την για παραβίαση’’.

Ο συγκεκριμένος αστυνομικός μου είπε να τον ακολουθήσω. Πηγαίνουμε στο τμήμα, είμαι στο τηλέφωνο και μιλάω με τους δικηγόρους μου για το τι θα γίνει. Ήμασταν στον προαύλιο χώρο και ήταν πολύ εριστικός και είπα να μας χωρίσουν και να με βάλουν σε άλλο χώρο μην γίνει κάτι κακό».

Μετά το ξύλο της είπαν ότι δεν δουλεύουν οι κάμερες

Μιλώντας για τον ξυλοδαρμό της σημείωσε «έρχεται από πίσω ο πρώην πεθερός μου, πρώην αστυνομικός και ο σύζυγος και αρχίζουν να με βαράνε με απίστευτη μανία. Όλα αυτά ενώ είχα προειδοποιήσει ‘’βάλτε με σε άλλο χώρο’’. Μας χωρίσανε, μας πήγαν στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας στην Αγία Παρασκευή και γίνανε τα προβλεπόμενα. Την επόμενη ημέρα, πηγαίνοντας με μια διάταξη της εισαγγελίας να γίνει άρση των καμερών, η απάντηση ήταν πως οι κάμερες δεν δουλεύανε εκείνη την ώρα. Όταν πήγαμε με δεύτερη άρση γιατί δεν δουλεύανε, μας είπαν πως οι κάμερες ναι μεν δουλεύανε και καταγράφανε, αλλά δεν πιάσανε την συγκεκριμένη γωνία, που ήταν ακριβώς κάτω από την κάμερα».

«Αυτό έγινε το 2022 και έχοντας δικάσιμο το 2024 υπάρχει κίνδυνος να αθωωθεί αυτός ο άνθρωπος καθώς δεν έχω τις κάμερες και μια βαρβάτη ιατροδικαστική εξέταση», επισημαίνει η μητέρα.

Η καταγγελία αυτή έρχεται την ώρα που η κοινωνική οργή και αγανάκτηση έχουν χτυπήσει «κόκκινο» από την άγρια γυναικοκτονία έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Η κυβέρνηση, από την πλευρά της, που έχει μπει στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής επιχειρεί να διαχειριστεί τη θύελλα πετώντας όλες τις ευθύνες στους αστυνομικούς και ανακοινώνοντας επικοινωνιακού τύπου μέτρα.

Όλα αυτά έρχονται στο φως την ώρα που ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καλεί να μην… ασκείται κριτική στην ΕΛ.ΑΣ. γιατί αποθαρρύνονται οι γυναίκες από το να καταγγέλλουν βίαια περιστατικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εοφ
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
«Επικίνδυνο το σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων», λέει ο ΕΟΦ - Ποιο είναι
ΕΟΦ: «Προσοχή σε επικίνδυνο σκεύασμα που διαφημίζεται για την ανακούφιση και αντιμετώπιση των πόνων των αρθρώσεων»
Φωτιά στον Έβρο
Φωτιές: Τα δάση και οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής που θα κλειδώνουν σε δείκτη επικινδυνότητας 4 και 5
Αυτές οι περιοχές θα κλείνουν λόγω κινδύνου πυρκαγιάς
Φωτιές: Τα δάση και οι περιοχές της Ανατολικής Αττικής που θα κλειδώνουν σε δείκτη επικινδυνότητας 4 και 5
columbia
Έληξε το τελεσίγραφο του Κολούμπια - «Διαλυθείτε οικειοθελώς», απειλεί τους φοιτητές
Η πρόεδρος του πανεπιστημίου Κολούμπια κάλεσε τους φοιτητές να διαλυθούν οικειοθελώς, χωρίς να πει τι θα συμβεί στην περίπτωση που δεν το κάνουν
Έληξε το τελεσίγραφο του Κολούμπια - «Διαλυθείτε οικειοθελώς», απειλεί τους φοιτητές