Thumbnail
Σφακιανάκης παρά τον σάλο και τη διαγραφή του - «Είμαστε Υδροχόοι, ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας»

Παρά την κατακραυγή και την απομάκρυνσή του από την ομάδα του Νίκου Χαρδαλιά, ο Μανώλης Σφακιανάκης έδειξε αμετανόητος. Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB υπερασπίστηκε στο ακέραιο την άποψή του για τη γυναικοκτονία της 28χρονης στους Αγίους Αναργύρους και τόνισε «κανείς δεν μπορεί να μας φιμώσει».

Στο βίντεο που ανάρτησε, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Σήμερα είναι μια άλλη μέρα, αλλά μας αρέσουν τα challenges, είμαστε Υδροχόοι, γεννημένοι για να ξαναγεννιόμαστε από τις στάχτες μας. Το έχω κάνει πολλές φορές στη ζωή μου. Η άποψή μου ήταν και είναι μία χρόνια τώρα. Όταν σε μια σχέση υπάρχει χωρισμός και μετά υπάρχει το πικάρισμα και ο αντιπερισπασμός μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα τα αποτελέσματα δεν είναι καλά.

Αυτό το πιστεύω, το έχω δει, το έχω διαχειριστεί σε εκατοντάδες περιπτώσεις και δεν μπορεί κανείς να μου το αλλάξει. Είναι εμπειρία και όχι παράδειγμα. Για αυτό να ξέρετε κάτι. Όταν δύο άνθρωποι χωρίζετε και γράφει ο ένας ή ο άλλος στα κοινωνικά δίκτυα ότι περνάω καλά και είμαι καλά, αυτός που δεν περνάει καλά έχει θέμα. Και όταν είναι ψυχικά άρρωστος κάνει πράγματα που δεν πρέπει.

Καταδικάζω τον φόνο της Κυριακής. Καταδικάζω την ελληνική αστυνομία. Είμαι ενάντια στους φονιάδες και στους δολοφόνους, όμως είμαι υπέρ της αλήθειας. Αυτό είναι μια αλήθεια όσο κι αν πειράζει κάποιους. Εγώ θα την πω, όσο κι αν το τίμημα είναι μεγάλο».

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην απομάκρυνσή του από την ομάδα του κ. Χαρδαλιά είπε μεταξύ άλλων: «Το δέχτηκα, να είναι καλά. Προτιμώ να φύγω από την ομάδα Χαρδαλιά από το να κάνω κωλοτούμπες…».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mathitries_kotsides_sholiki_taxi_daskalos.jpg
Καλοί μαθητές: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που απογειώνουν τις σχολικές επιδόσεις
Ίσως δεν είναι στο χέρι των γονιών και των δασκάλων αν το παιδί θα γίνει «αστέρι» στο σχολείο, αφού η προσωπικότητά του, την οποία φέρει στα γονίδιά...
Καλοί μαθητές: Τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας που απογειώνουν τις σχολικές επιδόσεις
Παγωτό φράουλα - μπανάνα
Απολαυστικό παγωτό μπανάνα – φράουλα με μέλι και κομματάκια σοκολάτας
Μια πανεύκολη συνταγή για να ετοιμάσετε σπιτικό παγωτό, με απλά υλικά, όπως είναι οι μπανάνες και οι φράουλες, το μέλι και την κρέμα γάλακτος
Απολαυστικό παγωτό μπανάνα – φράουλα με μέλι και κομματάκια σοκολάτας