Σωτήρης Τσαφούλιας
Παρέμβαση Τσαφούλια για Πάνο Βλάχο

Ξέσπασε ο σκηνοθέτης Σωτήρης Τσαφούλιας για τις αντιδράσεις για τον Πάνο Βλάχο και το τραγούδι του για τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Άρη Πορτοσάτε.

Μετά την τοποθέτηση του Δημήτρη Πανόπουλου, που είπε πως αν έστω και ένας δεν καταλαβαίνει ένα αστείο, τότε μάλλον δεν είναι αστείο και θα πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί με το τι λέμε, ο Σωτήρης Τσαφούλιας κάλεσε στον Alpha ζητώντας να τοποθετηθεί για το ζήτημα.

«Δεν είναι επιχείρημα, αν και ένας που δεν καταλαβαίνει να ακούει, να προσέχουμε τι λέμε. Γιατί τότε θα πρέπει να αποσύρουμε τη Μήδεια, μήπως κάποια γυναίκα σκοτώσει τα παιδιά της και τεμαχίσει τον αδερφό της για να εκδικηθεί τον άντρα της. Το “να προσέχουμε τι λέμε” δεν θα έπρεπε να αφορά τη τέχνη και ειδικά τη σάτιρα. Δεν υπάρχει πτυχίο σατιρικού καλλιτέχνη για να πούμε ποιος δικαιούται και ποιος δεν δικαιούται να κάνει σάτιρα», είπε ο Σωτήρης Τσαφούλιας.

Στη συνέχεια, ο σκηνοθέτης δήλωσε: «Υπήρξε συνάνθρωπός μας που ζητάει την παρέμβαση εισαγγελέα για τον Πάνο Βλάχο, όταν εκείνος στην περίπτωση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου έδινε οδηγίες στους γυναικοκτόνους πώς να κάνουν το φόνο και να μείνουν μόνο 4 χρόνια μέσα. Υπάρχει βουλευτής της Ν.Δ. που δηλώνει εν ενεργεία 41 χρόνια δικηγόρος και δηλώνει ότι “αν πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη στην Ελλάδα είναι ανεξάρτητη, είναι για να γελάμε".

Έρχεται ο δημοσιογράφος που έχει τη διένεξη με τον κύριο Πάνο Βλάχο, ο οποίος αστειευόταν με τις σφαίρες που είχε δεχτεί ο κύριος Κοτζιάς. Τότε μπορούσε να κάνει χιούμορ, αλλά εξέλαβε ως βία το τραγούδι του Πάνου. Έχει πει θυσία τα Τέμπη, έχει πει “θεός σχωρέστον τον ντελιβερά, αλλά μηχανή οδηγούσε, ας κοιτούσε δεξιά και αριστερά” και αποκάλεσε τις σημαίες της Παλαιστίνης, σημαίες της Χαμάς.

Έχουμε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που λέει στην κυρία Καρυστιανού να γυρίσει σελίδα, λες και ψόφησε ο παπαγάλος της και αν θέλετε βοήθεια, στραφείτε στην εκκλησία. Έχουμε υπουργό που επί των ημερών του έγινε το μεγαλύτερο έγκλημα σιδηροδρόμου στην Ελλάδα και λέει στους γονείς που έχασαν τα παιδιά τους ότι ο πόνος σας πρέπει να είναι βουβός».

Τέλος, κατέληξε: «Ο λόγος που όλο αυτό γίνεται επίτηδες, ακριβώς για να τραβηχτεί η προσοχή μας μακριά από τα Τέμπη και τη διεθνή ξεφτίλα που έχουμε υποστεί από την κυρία Καρυστιανού στο ευρωκοινοβούλιο σαν λαός και να ασχοληθούμε με αυτό, εμείς τώρα βγάλαμε σε πρώτο πλάνο ένα τραγούδι που παίζεται έναν ολόκληρο χρόνο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

dpth
ΔΠΘ: Συμμετοχή στην 4η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 2024
Συμμετοχή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στην 4η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 2024
ΔΠΘ: Συμμετοχή στην 4η Διεθνή Έκθεση Ψηφιακής Τεχνολογίας και Καινοτομίας BEYOND 2024
νησί, παραλία, διακοπές, τουρίστες
ΔΥΠΑ: Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περσινά voucher Κοινωνικού Τουρισμού
Πάνω από 8.500 έκαναν διακοπές τον Απρίλιο με voucher κοινωνικού τουρισμού - 2 μήνες ακόμη πριν τη λήξη τους
ΔΥΠΑ: Μέχρι πότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα περσινά voucher Κοινωνικού Τουρισμού