Θεσσαλονίκη: Προφυλάκιση για τον 25χρονο τράπερ που χτύπησε άγρια τον φοιτητή
Ο 25χρονος τράπερ, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε προφυλακιστέος

Μετά την απολογία του, ο 25χρονος τράπερ κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος για τον βάναυσο ξυλοδαρμό του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για “απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού”, ενώ για το ίδιο αδίκημα κατηγορείται κι ένας άλλος νεαρός τα στοιχεία ταυτότητας του οποίου δεν έγιναν γνωστά κατά την προανάκριση.

Κατά την απολογία του, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε την κατηγορία που του αποδίδεται. Ισχυρίστηκε ότι προκλήθηκε από το θύμα κι ότι ο σοβαρός τραυματισμός του φοιτητή δεν προήλθε από το δικό του χτύπημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το grtimes, 23χρονος του είπε “εσύ είσαι διάσημος. Νομίζεις ότι είσαι κάποιος;” και αυτός θεώρησε ειρωνικό το σχόλιο και τον χτύπησε.

Επισήμανε, όμως, ότι ο συγκατηγορούμενος του κλώτσησε στον θώρακα τον φοιτητή με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί στο κεφάλι. Ακόμη, σημείωσε ότι οι δυο τους έδωσαν τις πρώτες βοήθειες στο θύμα.

Ο 25χρονος συνελήφθη με ένταλμα που εξέδωσε η ανακρίτρια, όταν παρήλθε το Αυτόφωρο.

Το θύμα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΑΧΕΠΑ καθώς οι θεράποντες γιατροί του αφαίρεσαν αιμάτωμα από το κεφάλι. Ο 23χρονος μετά τα χτυπήματα που δέχτηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής (26/1) πήγε να κοιμηθεί ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις και μετέβη στο νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο 23χρονος φοιτητής βρισκόταν τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου παρέα με άλλους δύο φοιτητές στην οδό Συγγρού. Βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, δέχθηκε επίθεση από τον 25χρονο ο οποίος του έδωσε «κεφαλιά». Ένα δεύτερο άτομο που ήταν μαζί με τον τράπερ τον χτύπησε με κλωτσιά στο σώμα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα