gimnastirio
«Θεωρήσαμε πως θα ήταν διασκεδαστικό», είπε μια από αυτές

Η διοίκηση γυμναστηρίου φέρεται να έδιωξε δύο fitness influencers που παρουσιάζονταν σε βίντεο το οποίο έγινε viral στα social media να κοροϊδεύουν έναν άνδρα την ώρα που έκανε γυμναστική.

Οι γυναίκες που είναι γνωστές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως @fit.berna and @fitmitdebbs, δέχθηκαν σκληρή κριτική όταν ανέβασαν ένα βίντεο με τίτλο: «Αντιγράφοντας τον περίεργο τύπο στη γωνιά του γυμναστηρίου», τον περασμένο Νοέμβριο.

Στο κλιπ, που έχει κατέβει από τους λογαριασμούς τους, τους οποίους έκαναν πλέον ιδιωτικούς, οι δύο γυναίκες μιμούνταν τον άνδρα και τις κινήσεις του καθώς ξεκαρδίζονταν στα γέλια. Ορισμένα από τα σχόλια που έγιναν ήταν πως επρόκειτο για μια ανάρμοστη συμπεριφορά και ξεκάθαρος εκφοβισμός του άνδρα.

Τώρα, με νέο βίντεο ένας άλλος influencer αποκάλυψε πως στις δύο Γερμανίδες απαγορεύτηκε η είσοδος στο γυμναστήριο και η εταιρία αποφάσισε να τις απομακρύνει από πελάτισσες της. Ο Νόα Μπερμούντεζ, που έκανε γνωστή την εξέλιξη, ανέφερε πως επικοινώνησε μαζί του γυμναστής που εργάζεται στο γυμναστήριο. «Τα καλά νέα είναι πως τις έδιωξαν», ανέφερε χαρακτηριστικά. Σημείωσε επίσης πως τέτοιες συμπεριφορές δεν θα πρέπει να γίνονται ανεκτές.

Τι είπαν οι δύο γυναίκες

Μάλιστα, μια από τις δύο influencers, η Μπέρνα επικοινώνησε μαζί του, ισχυρίστηκε ο Μπερμούντεζ καθώς το δικό του βίντεο όπου σχολιάζει τις πράξεις τους έγινε viral. Του ζήτησε να το αποσύρει από τη σελίδα του. Η γυναίκα του είπε πως δεν κορόιδευαν τον άνδρα, αλλά απλά με «παιχνιδιάρικο» τρόπο αντέγραφαν τον τρόπο που γυμναζόταν. Χαρακτήρισε το όλο περιστατικό μια παρεξήγηση. «Θεωρήσαμε πως θα ήταν διασκεδαστικό. Δεν είχαμε σκοπό να τον κοροϊδέψουμε. Πολλοί παρεξήγησαν και γι’ αυτό το κατεβάσαμε», είπε.

Η άλλη γυναίκα, η Ντεμπς, ανέφερε σχετικά με το βίντεο: «Θέλουμε να κάνουμε μια δήλωση για να ξεκαθαρίσουμε ποιος ήταν ο σκοπός μας. Δεν υποστηρίζουμε το bullying. Το bullying είναι τρομακτικό», τόνισε.

Πάντως, πολλοί σημειώνουν πως οι δύο γυναίκες ακόμη δεν έχουν ζητήσει δημοσίως συγγνώμη για την συμπεριφορά τους και τον τρόπο που γελούσαν εις βάρος του άνδρα που έκανε αμέριμνος τη γυμναστική του. Επίσης δεν πείθονται από τις εξηγήσεις τους μιας και στο βίντεο τον δείχνουν με το χέρι τους και ξεκαρδίζονται, ενώ εκείνος έχει γυρισμένη την πλάτη του.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αττικό νοσοκομείο
Καθηγητής του «Αττικόν» για υπόθεση Καλλιάνου: «Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση»
Οι ιατροί προσπάθησαν να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά προβλήματα της υγείας του ασθενούς, δηλώνει ο καθηγητής Αγγειοχειρουργικής από το Αττικόν
Καθηγητής του «Αττικόν» για υπόθεση Καλλιάνου: «Εισαγωγή στη ΜΕΘ θα ήταν ανεπίτρεπτη διακριτική μεταχείριση»
Αβοκάντο
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες
Σε σύγκριση με αυτούς που δεν κατανάλωναν, γυναίκες που κατανάλωναν αβοκάντο είχαν χαμηλότερο κίνδυνο για διαβήτη ενώ στους άντρες δεν παρατηρήθηκε...
Πώς το αβοκάντο επηρεάζει τον κίνδυνο διαβήτη στις γυναίκες