Αγία Παρασκευή: Πέντε 16χρονοι ξυλοκόπησαν και απειλούσαν ανήλικο μαθητή
Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του ανήλικου στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής με τους αστυνομικούς να διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό

Ένα ακόμη περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανηλίκους σημειώθηκε στην Αγία Παρασκευή, όταν ένας πατέρας κατήγγειλε στο ΤΑ της περιοχής ότι ο ανήλικος γιος του έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας από ομάδα πέντε ανηλίκων.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε πλατεία της Αγίας Παρασκευής, όταν το θύμα συνάντησε τους πέντε -με την αδελφή του ενός είναι φίλος- καθώς ήθελαν να του μιλήσουν. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της κουβέντας δύο από τους δράστες άρχισαν να του ρίχνουν σφαλιάρες, ενώ άλλος τραβούσε βίντεο.

Οι ανήλικοι δεν σταμάτησαν, όμως, εκεί. Αφού του άρπαξαν το πορτοφόλι, που είχε 12 ευρώ, τον απείλησαν ότι θα τον ξυλοκοπήσουν εάν δεν τους έδινε 350 ευρώ μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου.

Οι δράστες, σύμφωνα με την καταγγελία, του έστελναν μηνύματα ρωτώντας τον αν έχει τα λεφτά και απειλώντας τον ότι αν δεν εμφανιστεί στο ραντεβού θα πάνε σπίτι του. Ο πατέρας του θύματος έσπευσε στην Αστυνομία και κατήγγειλε το συμβάν, δίνοντας τα ονόματα των δραστών.

Η καταγγελία έγινε από τον πατέρα του ανήλικου στο Τ.Α. Αγίας Παρασκευής με τους αστυνομικούς να διενεργούν προανάκριση για το περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 22/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ditikis_attikis
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - EKT: Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού
Εμβληματική συνεργασία μεταξύ του EKT και του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής - EKT: Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα ψηφιακού μετασχηματισμού