Thumbnail
Περαστικός αντέδρασε και τον χτύπησαν

Συναγερμός σήμανε στο Μοναστηράκι, καθώς ένας 16χρονος μαζί με τον συνεργό του επιτέθηκαν κατά ανήλικων κοριτσιών. Μάλιστα χτυπήσαν και λήστεψαν περαστικό που πήγε να επέμβει στο περιστατικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 27-11-2023 στην Πλατεία Μοναστηρακίου, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΡΑΣΗ της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 16χρονος αλλοδαπός για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και κλοπή κατά συναυτουργία. Αναζητείται ο συνεργός του.

Οι δύο κατηγορούμενοι προσέγγισαν παρέα ανήλικων κοριτσιών στην Πλατεία Μοναστηρακίου και αφού τις εξύβρισαν προέβησαν σε προσβλητικές για τη γενετήσια ευπρέπεια χειρονομίες.

Ένας άνδρας που αντιλήφθηκε το περιστατικό, παρενέβη και στην προσπάθειά του να σταματήσει τους δράστες, δέχθηκε χτυπήματα με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του.

Οι δράστες μάλιστα κατάφεραν να αφαιρέσουν το κινητό του.

Αστυνομικοί που εκτελούσαν υπηρεσία σε κοντινό σημείο, προσέγγισαν το σημείο και παρά την προσπάθεια του 16χρονου να διαφύγει, τον δέσμευσαν και τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Ακροπόλεως.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα