ξυλοδαρμός ανήλικες
Καρέ καρέ ο άγριος καβγάς ανάμεσα σε ανήλικες μαθήτριες -Σε σοκ οι καθηγητές

Σοκάρουν οι εικόνες από την άγρια συμπλοκή τριών κοριτσιών ηλικίας 13 και 15 ετών σε χωριό της Ρόδου.

Το βίντεο του ξυλοδαρμού κάνει το γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αποτροπιασμό. Η συμπλοκή έγινε ανάμεσα σε τρεις μαθήτριες του ίδιου σχολείου, μια 13χρονη και δύο 15χρονες αδερφές.

Το επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της 15ης Σεπτεμβρίου, εκτός του σχολικού συγκροτήματος όπου φοιτούσαν και οι τρεις ανήλικες μαθήτριες και συγκεκριμένα σε εκδήλωση ελληνικής βραδιάς που είχε διοργανωθεί. Εκεί ενεπλάκησαν η 13χρονη με την μία 15χρονη, ενώ στη συνέχεια, όπως προκύπτει από τα βίντεο, στον καυγά ενεπλάκη και η δεύτερη αδελφή πιθανότητα για να τις ξεχωρίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε η ΡΟΔΙΑΚΗ, είχαν προηγηθεί απανωτά φραστικά επεισόδια τις προηγούμενες μέρες μέσα στο Γυμνάσιο που φοιτούν τα κορίτσια και έγινε αναφορά στην διεύθυνση του σχολείου, τόσο από την 13χρονη όσο και από τις δύο 15χρονες.

Σε σοκ οι καθηγητές

Εκπαιδευτικοί που είδαν το βίντεο που κυκλοφόρησε με το συγκεκριμένο περιστατικό, μιλούν για συμπεριφορές που δεν είχαν ξαναδεί στην πολύχρονη εκπαιδευτική τους θητεία.

Οι ίδιοι, επισημαίνουν ότι πολλά από τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία , ακόμα και από μικρότερες των 12 ετών ηλικίες, έχουν μέσα τους πολύ θυμό και οργή και αντιδρούν οξύθυμα και αντικοινωνικά με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό σε καθημερινή βάση για την εκπαιδευτική κοινότητα και όχι μόνο.

Η υπόθεση έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης μετά από μηνυτήρια αναφορά του πατέρα της 13χρονης μαθήτριας η ζωή της οποίας κινδύνευσε σοβαρά και ήδη τα βίντεο και οι συνομιλίες που καταγράφτηκαν, με τις απειλές, τις ύβρεις και τα απανωτά χτυπήματα, βρίσκονται στα χέρια της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου, η οποία αναμένεται να παραπέμψει την υπόθεση των ανήλικων κοριτσιών στο αρμόδιο δικαστήριο.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα