Νέα Φιλαδέλφεια
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Τι αναφέρουν πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με τον οπαδό του Παναθηναϊκού που αναζητείται

Αναζητείται για τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια 25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού, ο οποίος φαίνεται πως έχει πλούσιο ποινικό παρελθόν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο 25χρονος οπαδός του Παναθηναϊκού ταυτοποιήθηκε από τις κάμερες. Μάλιστα, ο ίδιος που αναζητείται από την αστυνομία για τα τραγικά συμβάντα στη Νέα Φιλαδέλφεια, είχε μαχαιρωθεί έξω από το Εφετείο κατά τη διάρκεια επεισοδίων ενώ ήταν σε εξέλιξη δίκη για οπαδική βία στο Ίλιον, στην οποία ήταν μάρτυρας. 

Οι πληροφορίες για τον 25χρονου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες και με τις εκτιμήσεις και τις αναλύσεις αστυνομικών πηγών, ο 25χρονος οπαδός φέρεται πως ήταν το άτομο που κατηύθυνε τους Κροάτες χούλιγκανς στο σημείο των αιματοβαμμένων επεισοδίων.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και άλλων χούλιγκανς που ενεπλάκησαν στα επεισόδια και κυρίως για τον δολοφόνο του 29χρονου φίλαθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Καστουρή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η έκδοση και άλλων ενταλμάτων, καθώς οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους έχουν ταυτοποιήσει μέσω των πινακίδων κάποιων αυτοκινήτων και άλλους οπαδούς, που διαφεύγουν της σύλληψης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα