Thumbnail
«Για μισή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον 6χρονο», λέει ναυαγοσώστης

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 6χρονο αγόρι στην παραλία του Καβουρίου, το απόγευμα του Σαββάτου 15/7, με τους ναυαγοσώστες να προσπαθούν επί μισή ώρα να τον επαναφέρουν.

Το ανήλικο αγόρι, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο «Ασκληπιείο» Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του εν λόγω ανήλικου για έκθεση του ανηλίκου σε κίνδυνο (παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ.), ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

«Για μισή ώρα προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον 6χρονο»

«Ήταν περίπου 6.10 το απόγευμα όταν κλήθηκε ο απογευματινός ναυαγοσώστης να συνδράμει στην ανάσυρση ενός παιδιού από την θάλασσα. Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του». 

Σύμφωνα με το newsit.gr, ο ναυαγοσώστης δήλωσε πως έγινε αμέσως από τον ναυαγοσώστη ό,τι ορίζει το πρωτόκολλο, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση, τοποθετήθηκε και ο απινιδωτής, ο οποίος έδειξε ασυστολία καρδιάς, που σημαίνει ότι το παιδί ήταν νεκρό.

Όπως περιέγραψε ο ναυαγοσώστης άμεσα έσπευσαν στο σημείο δύο γιατροί και μια νοσηλεύτριά που έκαναν μπάνιο στην παραλία, ωστόσο ήταν πια αργά… «Συνέδραμαν και δύο γιατροί με μια νοσηλεύτρια που βρισκόταν στην παραλία σαν λουόμενοι, με υπεράνθρωπες προσπάθειες, ήρθε αμέσως και μηχανοκίνητο τμήμα του ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς απέβησαν άκαρπες. Ήρθε το ασθενοφόρο, παρέλαβε το παιδί και απ’ ότι έμαθα μετά διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο νοσοκομείο».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα