Καλαμάτα: Ξυλοδαρμός 35χρονου – Συνελήφθησαν 3 ανήλικοι
Χειροπέδες και στις μητέρες τους για παραμέληση της εποπτείας τους

Το απόγευμα της Κυριακής (23/04) συνελήφθησαν στη Καλαμάτα 3 ανήλικοι, ηλικίας 15,16 και 17χρονών για τον ξυλοδαρμό του 35χρονου στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εκτός από τους ανήλικους δράστες συνελήφθησαν και οι μητέρες τους, 46, 34 και 55 ετών αντίστοιχα, για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν αρμοδίως.

Το χρονικό της επίθεσης

Αναστάτωση επικράτησε λίγο πριν τις 6:00 το πρωί της Κυριακής στην οδό Κροντήρη, στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας, όταν περίοικοι άκουσαν έναν άνθρωπο να καλεί σε βοήθεια.

Βγαίνοντας στα μπαλκόνια αντίκρισαν μια ομάδα 10-15 ανηλίκων σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, να ξυλοκοπούν έναν άνδρα, τον οποίο είχαν ρίξει στους θάμνους που βρίσκονται εκεί. Έβαλαν τις φωνές και ειδοποίησαν την αστυνομία με αποτέλεσμα η «ομάδα» των νεαρών να τραπεί σε φυγή.

Όταν κατέβηκαν στο δρόμο, βοήθησαν τον 35χρονο άνδρα που είχε δεχθεί την επίθεση να καθίσει στο παγκάκι του έδωσαν νερό, καθάρισαν τα αίματα από το πρόσωπο, ενώ στο σημείο έφτασε η αστυνομία καθώς και ασθενοφόρο με το οποίο διακομίστηκε ο τραυματισμένος άνδρας στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε σπάσει τη μύτη του, και αναμενόταν με το που θα έπαιρνε εξιτήριο, η κατάθεση του στην υποδιεύθυνση ασφάλειας Καλαμάτας, που έχει αναλάβει τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα