attiki_kairos
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Νέα επιδείνωση καιρού το επόμενο διήμερο

Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας έρχεται Τρίτη και Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, ο οποίος προχώρησε και σε μια πρόγνωση καιρού για την 25η Μαρτίου.

Με καλές καιρικές συνθήκες ξεκινάει η εβδομάδα για τη χώρα μας, με άνοδο της θερμοκρασίας και εξασθένηση των ανέμων. Για σήμερα Δευτέρα 20/3 θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια στις περισσότερες βροχές, με εξαίρεση την Κρήτη, όπου υπάρχει πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών. Οι άνεμοι στο Ιόνιο ασθενείς και μεγάλης έντασης στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία αργά το μεσημέρι στους 18-20 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με ήλιο, προς το απόγευμα αραιές συννεφιές που δεν θα προβληματίσουν. Το θερμόμετρο στους 20 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη ήλιος και η θερμοκρασία θα φλερτάρει με τους 18 βαθμούς αργά το μεσημέρι.

Ένα κύμα κακοκαιρίας έρχεται Τρίτη και Τετάρτη, σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη, με βροχές από τα δυτικά προς τα ανατολικά, που όμως δεν θα προβληματίσει, απλά θα κάνει πιο μουντό τον καιρό. Την Τετάρτη απομακρύνονται τα φαινόμενα. Την 25η Μαρτίου ο καιρός θα είναι πολύ καλός, με ανεβασμένες θερμοκρασίες, «κατάλληλος καιρός για αποδράσεις», όπως εκτιμά ο γνωστός μετεωρολόγος.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

seminario-epaggelmatikou-prosanatolismou
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα
Ποιο είναι το πιο ακριβοπληρωμένο επάγγελμα του μέλλοντος που δεν θα επηρεάσει η τεχνητή νοημοσύνη
Το ανεπηρέαστο από την τεχνητή νοημοσύνη επάγγελμα - Μισθοί πάνω από 10.000 το μήνα