Τούβλα έπεσαν από την κακοκαιρία
Έπεσαν δεκάδες τούβλα - Από τύχη δεν τραυματίστηκε κανείς

Δεκάδες τούβλα έπεσαν από ταράτσα πολυκατοικίας έπεσαν στα αίθρια δύο καταστημάτων εστίασης, στην Κομοτηνή, η οποία πλήττεται από τους ισχυρούς ανέμους που έφερε η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα».

Ο ιδιοκτήτης ενός εξ αυτών δήλωσε στο grtimes.gr ότι «προφανώς κατέρρευσε κατασκευή που ήταν άσχημα φτιαγμένη στην ταράτσα της πολυκατοικίας. Ωστόσο, εάν υπήρχε άνθρωπος που έτρωγε εκείνη τη στιγμή στο μαγαζί και δεχόταν ένα τέτοιο τούβλο στο κεφάλι, σίγουρα θα έμενε στον τόπο. Από τύχη και λόγω της κακοκαιρίας, εκείνη τη στιγμή δεν υπήρχαν ούτε θαμώνες, αλλά ούτε και περαστικοί».

Μάλιστα, από την πτώση των τούβλων προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές στις τέντες, στα τραπεζάκια και στις σιδεριές της ειδικής κατασκευής που υπάρχει για να οριοθετεί τον αίθριο χώρο, ενώ οι ριπές του ανέμου μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν ιδιαίτερα ισχυρές, γι’ αυτό και υπάρχουν σχετικές συστάσεις προς τους πολίτες, ώστε να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα