ΤΡΟΦΙΜΑ-ΥΓΕΙΑ

Για τις βλαβερές για τον ανθρώπινο οργανισμό ουσίες, τις οποίες μπορεί να περιέχουν υπερεπεξεργασμένα κατά την παραγωγή τους τρόφιμα και ενδεχομένως σχετίζονται με τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου καθώς και για το τι πρέπει να προσέχουν και να επιδιώκουν να καταναλώνουν οι πολίτες, μιλάει στο ethnos.gr ο αναπληρωτής καθηγητής Βασικής Ιατρικής Διατροφολογίας – Υγιεινής του Τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου ΘεσσαλονίκηςΜιχάλης Χουρδάκης.

Διαβάστε περισσότερα στο ethnos.gr

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα