xamogelo tou paidiou
INTIME/ΚΑΠΑΝΤΑΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Τι αναφέρουν οι καταγγελίες για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σημαντικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες σε σχέση με την οικονομική δραστηριότητα του «Χαμόγελου του Παιδιού», αλλά και τις συνθήκες εργασίας.

Τι «δείχνουν» οι πληροφορίες

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, πολλά ερωτήματα υπάρχουν για την οικία στην οποία διαμένει ο Κώστας Γιαννόπουλος, όπως ανέφερε το MEGA.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οικιακοί βοηθοί και οδηγοί πληρώνονται από το ίδρυμα, όπως επίσης και τα προσωπικά ψώνια του Κ. Γιαννόπουλου.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, υπάρχουν μαζικές απολύσεις ή αποχωρήσεις εργαζομένων του «Χαμόγελου του Παιδιού», που αγγίζουν το 20-25% και οφείλονται σε αναφερόμενες κακές συνθήκες εργασίες.

Δόμνα Μιχαηλίδου και «Χαμόγελο του Παιδιού»

Σήμερα Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου, αλλά και χθες Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, η Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε ότι δε γίνεται ένας οργανισμός με 20 εκατ. ευρώ αποθεματικά και 5 εκατ. ευρώ καταθέσεις στην Ελβετία να μην είναι λειτουργικός, αφήνοντας παράλληλα αιχμές και προς τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλο που μένει σε βίλα 2 εκατομμυρίων.

Παράλληλα, δήλωσε πως για το «Χαμόγελο του Παιδιού» γίνονται αναφορές για: κακοποιητική συμπεριφορά προς το προσωπικό, χρήση ακινήτων του συλλόγου για άλλες χρήσεις από τον Πρόεδρο, χρήση προσωπικού του συλλόγου για υπηρεσίες προς τον Πρόεδρο, υιοθεσία με συνοπτικές διαδικασίες, υψηλός μισθός και αποδοχές για τον Πρόεδρο και υψηλός μισθός για την σύζυγο του Προέδρου».

Απάντηση εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού για τις δηλώσεις της κ. Μιχαηλίδου, δίνοντας εξηγήσεις για τις σχετικές κατηγορίες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

apple-books_foto_education.jpg
Λειτουργικές δαπάνες σχολείων - Καταγγελία εκπαιδευτικών: Ποιος Δήμος κωλυσιεργεί σκοπίμως;
Τι καταγγέλλει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου – Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης» για την καθυστέρηση της κάλυψης λειτουργικών δαπανών των...
Λειτουργικές δαπάνες σχολείων - Καταγγελία εκπαιδευτικών: Ποιος Δήμος κωλυσιεργεί σκοπίμως;