ktel
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Ταξίδι με... dress code στα ΚΤΕΛ Ξάνθης - Οδηγός ζήτησε από κοπέλα να κατέβει γιατί το «τοπάκι» που φορούσε δεν ταίριαζε με τις «συστάσεις» που της έγιναν! - Απίστευτο περιστατικό σεξιστικής συμπεριφοράς

Ένα απίστευτο περιστατικό σεξιστικής συμπεριφοράς καταγράφηκε εντός του ΚΤΕΛ Ξάνθης όταν οδηγός ζήτησε από νεαρή να κατέβει από το λεωφορείο, καθώς τα ρούχα που φορούσε δεν ταίριαζαν με τις «συστάσεις»!

Συγκεκριμένα το νεαρό κορίτσι φέρεται να φορούσε «τοπάκι» πράγμα που ο οδηγός θεώρησε προκλητικό, ενώ επικαλέστηκε «συστάσεις» που έγιναν προηγουμένως στην κοπέλα!

Το συμβάν καταγράφηκε από φίλο της κοπέλας, ο οποίος έσπευσε να την υπερασπιστεί απέναντι στον οδηγό, τονίζοντας πως η αντίδρασή του ήταν αβάσιμη και σεξιστική.

Ο οδηγός του ΚΤΕΛ Ξάνθης έχοντας ακινητοποιήσει το λεωφορείο και κρατώντας σε αναμονή τους υπόλοιπους επιβάτες επιμένει να κατέβει η κοπέλα και ο φίλος της, χωρίς να διευκρινίζει επαρκώς το λόγο.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι κανείς από τους υπόλοιπους επιβάτες δεν αντέδρασε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα