Μύκονος: Θύελλα αντιδράσεων για τις χρεώσεις - Χρέωσαν καβουροπόδαρα 600 ευρώ
Θέμα στα διεθνή ΜΜΕ έγιναν οι εξωπραγματικές τιμές σε εστιατόριο της Μυκόνου

Αμερικανίδα τουρίστρια κατήγγειλε πως της χρέωσαν το εξωπραγματικό ποσό των 600 ευρώ για την παραγγελία της σε εστιατόριο στη Μύκονο, ενώ η ίδια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο. 

Σύμφωνα με την καταγγελία, η τουρίστρια δεν ενημερώθηκε ποτέ για τις τιμές με κατάλογο και ειδοποίησε την τουριστική πράκτορα ότι την χρέωσαν ό,τι ήθελαν για ένα πιάτο καβουροπόδαρα και δύο κοκτέιλ.

«Πιστεύω ότι αποφασίζουν πόσα χρήματα θα σε χρεώσουν όταν σε στέλνουν μέσα αφού έχεις ολοκληρώσει το γεύμα σου. Παρεμπιπτόντως αυτό είναι που μας σέρβιραν» κατήγγειλε η τουρίστρια.

«Μου είπαν ότι οφείλω 600 ευρώ για δύο κοκτέιλ και μια μερίδα καβουροπόδαρα και μετά είδα στην απόδειξη ότι είχαν χρεώσει 520 ευρώ και τα υπόλοιπα τα χρέωσαν ως φιλοδώρημα, χωρίς να μου το πουν» όπως αναφέρει.

Αντιδράσεις από τα ξένα ΜΜΕ

Μάλιστα «θύελλα»  αντιδράσεων έχει προκαλέσει η καταγγελία της τουρίστριας, η οποία  κατήγγειλε εξωπραγματικές τιμές σε εστιατόριο της Μυκόνου. Η εν λόγω είδηση δεν έκανε μόνο τον γύρο του ελληνικού ίντερνετ, αλλά απασχολεί τα διεθνή Μέσα.

Η καταγγελία της Αμερικανίδας τουρίστριας έγινε θέμα στα διεθνή Μέσα, με την Sun να γράφει στον τίτλο του άρθρου της: «Τουρίστρια έμεινε έκπληκτη όταν την χρέωσαν με 510 λίρες για δύο ποτά και σνακ σε ελληνικό εστιατόριο».

thesun

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φύση, θάλασσα, δέντρα, ποδηλάτης
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;
«Κι όμως η σκέψη μας είναι εκεί, στο άγνωστο, στα νέα ερωτήματα, στις δυσκολίες πρόσληψης όλο και πιο έγκυρης γνώσης, όλο και πιο καλής κατανόησης...
Πώς κατανοούμε τον κόσμο;
αίθουσα σχολειο
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου
Με ανακοίνωσή του ο ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ» τονίζει την ανάγκη για κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών
ΣΕΠΕ Αν. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»: Άμεση κάλυψη των κενών στα σχολεία του συλλόγου
σχολείαα
Το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες
Η εικονική πραγματικότητα, οι εικονικές αίθουσες και το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες
Το εικονικό σχολείο ως «μετα-σχολείο» και οι μαθητές ως αναλώσιμοι πελάτες