Άλλη μια «επιτυχία» της ΕΛ.ΑΣ:  Έπιασαν λάθος άνθρωπο για τη δολοφονία του μαφιόζου Σολόνικ
Δολοφονία Ρώσου μαφιόζου Σολονίκ: Γκάφα της ΕΛ.ΑΣ, συνέλαβαν λάθος άνθρωπο λόγω… συνωνυμίας

Πρόκειται για μια ακόμα… επιτυχία της ελληνικής αστυνομίας, η εσφαλμένη σύλληψη ενός 48χρονου από τη Γεωργία στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης ως ηθικού αυτουργού στη δολοφονία του αρχιμαφιόζου Σολονίκ και της συντρόφου του, «μις Ρωσία» Σβετλάνα Κόττοβα το 1997.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στήθηκε ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση στο αεροδρόμιο Μακεδονία για τη σύλληψη του άνδρα, καθώς οι διωκτικές αρχές κυνηγούσαν το λάθος πρόσωπο εξαιτίας της «συνωνυμίας» του με τον δράστη και από τη χρήση κοινών ψεύτικων στοιχείων ταυτότητας. 

Έτσι, η αστυνομία απέδωσε στον 48χρονο Γεωργιανό την ηθική αυτουργία για ένα έγκλημα που ουδέποτε διέπραξε. Ο 48χρονος είναι καταζητούμενος για υποθέσεις ναρκωτικών και όχι για κάποια εκτέλεση.

Ο συλληφθείς κυκλοφορούσε με χαρτιά στα στοιχεία που έβγαιναν στο όνομα Καρσλιάδης Ιωακείμ του Βασίλειου και της Νίνα με ημερομηνία γέννησης 30/1/1974 και την ελληνική ταυτότητα, όπως διαπιστώθηκε, την είχε από το 2000 και είχε εκδοθεί από τις ελληνικές αρχές.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, o πραγματικός ηθικός αυτουργός της δολοφονίας είναι έγκλειστος στις ρωσικές φυλακές εδώ και χρόνια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

δηλητηριαση
Λαμία: Ξεσπούν οι γονείς μαθητών που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - «Ούτε μία συγγνώμη»
Τι υποστηρίζουν οι γονείς μαθητών που έπαθαν τροφική δηλητηρίαση από σχολικά γεύματα
Λαμία: Ξεσπούν οι γονείς μαθητών που υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - «Ούτε μία συγγνώμη»