Thumbnail
Επίδοξος γυναικοκτόνος μέσω συμβολαίου θανάτου ένας 58χρονος που έψαχνε δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του σε ομάδα του facebook για διαζευγμένους που ζητούν την επιμέλεια των παιδιών τους

Αναζητούσε δολοφόνο για να σκοτώσει την πρώην γυναίκα του σε ομάδα του facebook για διαζευγμένους που ζητούν την επιμέλεια των παιδιών τους. Κι όμως, το περιστατικό ήρθε στο φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες, ενώ δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 58χρονου που έψαχνε δολοφόνο για να διαπράξει γυναικοκτονία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», ο άνδρας είχε γίνει μέλος στην ομάδα του facebook «Ενεργός Μπαμπάς», όπου και αποκάλυψε, σε συζητήσεις που είχε με μέλος, το σχέδιό του για τη δολοφονία της πρώην συζύγου του.

Τελικά, πριν λίγες ημέρες, ένας από τους συνομιλητές του 58χρονου πήγε στην αστυνομία και προχώρησε σε καταγγελία.

Όπως είπε στους αστυνομικούς ο διαχειριστής της εν λόγω ομάδας, σε ιδιωτική τους συνομιλία ο άνδρας τού είπε ότι θέλει να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του, με την οποία τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, ενώ τον ρώτησε μάλιστα αν ξέρει κάποιον για αυτόν τον σκοπό.

Ύστερα από 21 μέρες σε ακόμη μία συνομιλία τους επανέλαβε την πρόθεσή του να βρει κάποιον να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου για την πρώην σύζυγό του, τονίζοντάς του πως ήθελε να πουλήσει ακόμη και ένα διαμέρισμα που είχε για να βρει τα απαραίτητα χρήματα.

«Θα δώσω από τα 40.000 ευρώ τα 10.000 ευρώ ως προκαταβολή σε αυτόν που θα βρω για να την σκοτώσει», φέρεται να ανέφερε στη συνομιλία.

Κι όλα αυτά, την ώρα που στην Ελλάδα καταγράφονται από την αρχή του χρόνου 11 γυναικοκτονίες, ενώ συχνά είναι και τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

berlin
Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο το άτομο που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών
Διέφυγε τον κίνδυνο ο φίλαθλος που ήταν σε σοβαρή κατάσταση
Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο το άτομο που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών
εθελοντές
Τρόμος για εθελοντές στην Πάρνηθα: Τους επιτέθηκαν και τους μαχαίρωσαν όταν καθάριζαν την περιοχή
«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος» λέει το θύμα...
Τρόμος για εθελοντές στην Πάρνηθα: Τους επιτέθηκαν και τους μαχαίρωσαν όταν καθάριζαν την περιοχή
euroekl.jpg
Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές
Για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το...
Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές