Λήξη συναγερμού στην Ιεράπετρα: Βρέθηκε η 29χρονη που είχε εξαφανιστεί
Η Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα, βρέθηκε καλά στην υγεία της, να κοιμάται σε αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού κοντά στο σπίτι της

Τέλος στην αγωνία για την 29χρονη που είχε εξαφανιστεί από το απόγευμα της Τετάρτης, από την περιοχή του οικισμού Γαλήνη Ιεράπετρας.

Σύμφωνα με το neakriti.gr, η Τίνα – Καρολίνα Λοϊτενέγγα, βρέθηκε καλά στην υγεία της, να κοιμάται σε αυλή εγκαταλελειμμένου σπιτιού κοντά στο σπίτι της.

Υπενθυμίζεται ότι για την εξαφάνιση της είχε εκδόθεί missing alert.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Συναγερμός είχε σημάνει στην Ιεράπετρα λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, όταν νεαρός κάτοικος του Μακρύ Γιαλού με καταγωγή από τα Τρίκαλα, δήλωσε στις Λιμενικές και στις Αστυνομικές Αρχές της περιοχής, την εξαφάνιση της 29χρονης Ελβετίδας συντρόφου του, η οποία του είχε αφήσει μήνυμα από το μεσημέρι της ίδιας μέρας, ότι θα πήγαινε για μπάνιο στη θάλασσα, αλλά μέχρι τις 10:30 το βράδυ της ίδιας μέρας δεν είχε δώσει σημεία ζωής και δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα