Δημοσιογράφος καταγγέλλει τον ΣΚΑΙ για απεργοσπαστικό μηχανισμό
Καταγγελία της δημοσιογράφου Μάχης Νικολάρα πως η εργοδοσία του ΣΚΑΪ στήνει απεργοσπαστικό μηχανισμό με απειλές και εκβιασμούς

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καταγγέλλει εργοδοτική αυθαιρεσία στον ΣΚΑΪ με «απειλές και εκβιασμούς»  Στην σοβαρή καταγγελία ότι η εργοδοσία του ΣΚΑΪ, προχωρά στο στήσιμο απεργοσπαστικού μηχανισμού ενόψει της απεργίας της 10ης Ιουνίου, στην οποία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι, προχώρησε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, Μάχη Νικολάρα.

Συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο Facebook καταγγέλλει πως η εργοδοσία απειλεί και εκβιάζει δημοσιογράφους να εργαστούν παρουσιάζοντας το πρόγραμμα «απεργιακό»! 

Η δημοσιογράφος κάνει ανοιχτά λόγο για «ασφυκτικές πιέσεις» και «υπαλλήλους των αφεντικών τους», καταλήγοντας πως «όλοι μαζί απεργούμε για να μην περάσει το έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση ως εργασιακό νόμο»!
Η ανάρτηση:

Η εργοδοσία στον ΣΚΑΙ προσπαθεί να στήσει απεργοσπαστικό μηχανισμό. Απειλεί και εκβιάζει συναδέλφους που βρίσκονται σε πιο αδύναμη θέση είτε λόγω ηλικίας είτε επειδή δεν είναι μέλη της ΕΣΗΕΑ να δουλέψουν αύριο για να βγει ενημερωτικό πρόγραμμα που θα ονομάσουν απεργιακό! Όλοι καταλαβαίνουμε ότι θα στηρίζει την απεργία όσο ο νόμος της κυβέρνησης είναι για την προστασία της εργασίας! Το διασωματειακό δεν έδωσε καμία άδεια για «απεργιακό» πρόγραμμα. Όσοι σκέφτονται να σπάσουν την απεργία τοποθετούν τους εαυτούς τους απέναντι στον κλάδο και σε όλους τους εργαζόμενους της χώρας.

Οι συνάδελφοι πάντως που ασκούν αυτές τις πιέσεις από θέση ευθύνης πρέπει να ξανασκεφτούν αν είναι δημοσιογράφοι ή απλά υπάλληλοι των αφεντικών τους. Στηρίζουμε τους συναδέλφους στον ΣΚΑΙ που στην πλειοψηφία τους θα απεργήσουν παρά τις ασφυκτικές πιέσεις. Κανείς ως προσκαλεσμένος σε τυχόν εκπομπές απεργοσπασίας. Όλοι μαζί απεργούμε για να μην περάσει το έκτρωμα που φέρνει η κυβέρνηση ως εργασιακό νόμο.


Πηγή: Rosa.gr
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 24/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

berlin
Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο το άτομο που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών
Διέφυγε τον κίνδυνο ο φίλαθλος που ήταν σε σοβαρή κατάσταση
Βερολίνο: Διέφυγε τον κίνδυνο το άτομο που νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση - Σοβαρά επεισόδια μεταξύ Ελλήνων οπαδών
εθελοντές
Τρόμος για εθελοντές στην Πάρνηθα: Τους επιτέθηκαν και τους μαχαίρωσαν όταν καθάριζαν την περιοχή
«Δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε γιατί ήμασταν στο πάτωμα ξαπλωμένοι και έτσι ξεκίνησαν να μας χτυπάνε και να μαχαιρώνουν δίχως έλεος» λέει το θύμα...
Τρόμος για εθελοντές στην Πάρνηθα: Τους επιτέθηκαν και τους μαχαίρωσαν όταν καθάριζαν την περιοχή
euroekl.jpg
Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές
Για να καταμετρηθούν οι επιστολικές ψήφοι θα πρέπει να φτάσουν στον τελικό προορισμό τους έως την παραμονή των εκλογών και συγκεκριμένα έως και το...
Επιστολική ψήφος: Λήγει η προθεσμία αποστολής του ασφαλισμένου ψηφοδελτίου για τις ευρωεκλογές