lagos
«Στην διαδικασία ενώπιον του ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα επικαλεστώ την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και την μαρτυρία της», δηλώνει ο καταδικασθείς για διεύθυνση της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», Γιάννης Λαγός

Την ώρα που ολόκληρο το διευθυντήριο της νεοναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» παίρνει το δρόμο για τη φυλακή, πλην Χρήστου Παππά, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, κρύβεται, ο Γιάννης Λαγός, από τις Βρυξέλλες όπου έσπευσε να καταφύγει αμέσως μετά τη σύντομη παρουσία του στο δικαστήριο συνεχίζει να προκαλεί.

Συγκεκριμένα, ο καταδικασθείς ευρωβουλευτής καλεί την την εισαγγελέα στη δίκη της Χρυσής Αυγής, Αδαμαντία Οικονόμου, ως μάρτυρα στο ευρωπαϊκό δικαστήριο, όπου ισχυρίζεται ότι θα καταφύγει την επόμενη εβδομάδα.

Σε σχετική του δήλωση αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι «εντός της ερχόμενης εβδομάδος προσφεύγω στο ευρωπαϊκό δικαστήριο διότι παραβιάστηκε και  το τεκμήριο αθωότητας μου αφού δεν υπάρχει αμετάκλητη απόφαση».

Επιπλέον, προσθέτει ότι «κατέθεσα αγωγές κατά τηλεοπτικών σταθμών και εφημερίδων που προσέβαλαν αυτό το κεκτημένο δικαίωμα του ευρωπαϊκού νομικού πολιτισμού και της ΕΣΔΑ».

«Στην διαδικασία ενώπιον του ευρωπαϊκού δικαστηρίου θα επικαλεστώ την πρόταση της εισαγγελέως της έδρας και την μαρτυρία της καθώς έχω δικαίωμα που ουδείς μπορεί να μου στερήσει», ισχυρίζεται στη δήλωσή του ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

teacher-daskalos
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Η μισθοδοσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών πραγματοποιείται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών (ΕΑΠ) για το σύνολο των εκπαιδευτικών σε σταθερή ημερομηνία...
Εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές): Πότε θα πιστωθεί η μισθοδοσία στους λογαριασμούς τους
Άνοια
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας
Η Νο1 τροφή που πρέπει να περιορίσετε για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας, σύμφωνα με τους διατροφολόγους
Οι διατροφολόγοι μίλησαν: Αυτή είναι η νο1 τροφή για να μειώσετε τον κίνδυνο άνοιας