Δημήτρης Κουκούτσης
Το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας καλεί τον Δημήτρη Κουκούτση να παραιτηθεί από τη θέση του συμβούλου, ως δείγμα μεταμέλειας

Ενώ η δίκη της Χρυσής Αυγής βαίνει προς ολοκλήρωση, με την πρόεδρο της έδρας να εκφράζει την αντίθεσή της στην εισαγγελική πρόταση για χορήγηση αναστολής σε όλους τους κατηγορούμενους πλην του Γ. Ρουπακιά, το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας ζητά από τον καταδικασθέντα σε 6 χρόνια κάθειρξης Δημήτρη Κουκούτση να παραιτηθεί από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου.

Αναλυτικά το ψήφισμα:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμάτας εκφράζει την απόλυτη ικανοποίηση του για την απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων και την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, ως εγκληματικής οργάνωσης. 

Η κρίση της Δικαιοσύνης ανταποκρίνεται πλήρως στο περί δικαίου αίσθημα της ελληνικής κοινωνίας.

Ζητάμε την άμεση τροποποίηση της νομοθεσίας και την επαναφορά στον Ποινικό Κώδικα της αποστέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων όσων καταδικάζονται για εγκληματικές πράξεις που στρέφονται κατά της Δημοκρατίας και για εγκλήματα ρατσιστικής βίας. 

Καλούμε τον Δημήτρη Κουκούτση να παραιτηθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμάτας, ως έμπρακτο δείγμα μεταμέλειας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαμάτας συνεχίζει τον καθημερινό αγώνα ενάντια  στο φασισμό, τη βία, τη μισαλλοδοξία και το λαϊκισμό».   

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα