Πυρκαγιά σε φορτηγό πλοίο στην Αραβική Θάλασσα: Νεκρός Έλληνας ναυτικός
Ένας 55χρονος Έλληνας νεκρός και ένας 26χρονος Έλληνας τραυματίας είναι ο απολογισμός από την πυρκαγιά που ξέσπασε σε φορτηγό πλοίο, το οποίο έπλεε στην Αραβική Θάλασσα

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση των αρχών της Ινδίας, που χειρίζεται το περιστατικό, προς το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, ένας εκ των πέντε Ελλήνων μελών του πληρώματος ανασύρθηκε νεκρός από την πυρκαγιά που ξέσπασε στο φορτηγό πλοίο «Φανερωμένη» με ελληνική σημαία. Πρόκειται για τον Β' μηχανικό του πλοίου, ενώ τραυματισμένος ανασύρθηκε ο 26χρονος Έλληνας Γ' μηχανικός του πλοίου, ο οποίος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς παραμένουν άγνωστα, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η πυρκαγιά ξεκίνησε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο μηχανοστάσιο.

 Η φωτιά έχει κατασβεστεί, ενώ το πλοίο παραμένει ακυβέρνητο. Τα μέλη του πληρώματος βρίσκονται επί του πλοίου. Την ίδια ώρα, οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ινδίας, οι οποίες, όπως ανέφεραν, έχουν ζητήσει τη συνδρομή από παραπλέοντα σκάφη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ασεπ συνεδριο
ΑΣΕΠ: Ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις το 3ο Διεπιστημονικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη
Το θέμα του συνεδρίου του ΑΣΕΠ ήταν «Η ταυτότητα εργοδότη στη δημόσια διοίκηση»
ΑΣΕΠ: Ολοκληρώθηκε με ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις το 3ο Διεπιστημονικό Συνέδριο στη Θεσσαλονίκη