Thumbnail
Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική το μεσημέρι της Δευτέρας

Ισχυρή καταιγίδα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 01/06 στην Αττική, η οποία συνοδεύτηκε από χαλαζόπτωση σε Πεύκη, Κηφισιά και Λυκόβρυση. Όπως φαίνεται και στην εικόνα που ακολουθεί και παρουσιάζει την καταιγίδα μέσα από το «μάτι» του μετεωρολογικού δορυφόρου Meteosat-10, το ύψος του καταιγιδοφόρου νέφους έφτασε τα 10 χιλιόμετρα. Στην ίδια εικόνα σημειώνεται και η ευρύτερη περιοχή όπου σημειώθηκε χαλαζόπτωση.

nefos

Παράλληλα, μεγάλα ύψη βροχής καταγράφηκαν και από τους σταθμούς του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr στην περιοχή. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σταθμό της Αγίας Παρασκευής καταγράφηκαν 27 χιλιοστά βροχής μέσα σε μία περίπου ώρα, ενώ σε αυτόν στο Μαρούσι καταγράφηκαν 29 χιλιοστά βροχής στο ίδιο διάστημα.

Πηγή: meteo.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας
Τι αναφέρει η απόφαση της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως για την διαδικασία και τα κριτήρια πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας