anogeia 29xronos
Στην εισαγγελέα ο 29χρονος

Προθεσμία για να απολογηθεί στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης ζήτησε και πήρε ο 29χρονος γιος του Λευτέρη Καλομοίρη ο οποίος σήμερα οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Σε βάρος του η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στους δημοσιογράφους ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορουμένου,  Διονύσης Βέρρας, ο 29χρονος ισχυρίστηκε ότι το μοιραίο βράδυ ο Γιώργος Ξυλούρης πέρασε και του μίλησε άσχημα. Ξεκίνησε καυγάς ανάμεσά τους και στη συνέχεια, αφού παρενέβησαν τρίτοι, ο καυγάς έληξε και οι δύο νέοι αποχώρησαν.

Λίγα λεπτά μετά, ακούστηκε πυροβολισμός όπως είπε ο 29χρονος και όταν κατέβηκε κάτω, είδε τον πατέρα του αιμόφυρτο καθώς τον είχε πυροβολήσει ο Γ. Ξυλούρης. Τότε θόλωσε, είπε στην εισαγγελέα και πυροβόλησε τον Γιώργο Ξυλούρη καθώς όπως είπε δεν έβλεπε τίποτα μπροστά του και ότι ήταν σαν να "είχε σεντόνι".

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Διονύσης Βέρρας, υπάρχουν δύο όπλα και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ότι ο Γ. Ξυλούτης σκότωσε τον 63χρονο Λευτέρη Καλομοίρη.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα ο πατέρας του Γ. Ξυλούρη, ισχυρίστηκε ότι ο γιος του δεν πυροβόλησε ποτέ και πως στα χέρια του δεν βρέθηκε πυρίτιδα, όπως τους ενημέρωσαν οι ιατροδικαστές και πως ο ίδιος ο 29χρονος, πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του.

Πηγή: ekriti.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pierrakakis-mitsotakis
Μητσοτάκης - Πιερρακάκης: Σήμερα ανακοινώνουν το νέο "Ψηφιακό Σχολείο"
Η εποχή που αντί για δάσκαλους τα παιδιά στα απομακρυσμένα και δυσπρόσιτα σχολεία θα κάνουν ...τηλεμαθήματα μπροστά από μια οθόνη, φαίνεται πως...
Μητσοτάκης - Πιερρακάκης: Σήμερα ανακοινώνουν το νέο "Ψηφιακό Σχολείο"
εξετασεις
Σήμερα η κλήρωση για τα Πειραματικά - Αύριο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
Πώς θα γίνει η κλήρωση και πως οι εξετάσεις - Τι ισχύει όταν υπάρχουν κενές θέσεις - Ποιες οι προθεσμίες εγγραφής
Σήμερα η κλήρωση για τα Πειραματικά - Αύριο οι εξετάσεις για τα Πρότυπα
πιερρακακης
Πανελλήνιες 2024: Η "ήπια" αύξηση των εισακτέων περιείχε μπόλικη...κοπτοραπτική!
Παρά την κοπτοραπτική το υπουργείο Παιδείας αύξησε μόνο κατά 277 τις θέσεις για τους εισακτέους στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις
Πανελλήνιες 2024: Η "ήπια" αύξηση των εισακτέων περιείχε μπόλικη...κοπτοραπτική!