Χοακίν Φοίνιξ
Ο ηθοποιός μίλησε πρόσφατα για την ανάγκη προστασίας των ζώων στην τελετή των Όσκαρ

Για την ανάγκη σεβασμού των δικαιωμάτων των ζώων μίλησε στην τελετή των Όσκαρ ο 45χρονος ηθοποιός, έχοντας λάβει το βραβείο Α΄Ανδρικού Ρόλου για την καθηλωτική του ερμηνεία στην ταινία «Joker».

Ο ηθοποιός, άλλωστε, είναι γνωστός για την δράση του υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων, με τοποθετήσεις του και συμμετοχές σε καμπάνιες και ενημερωτικές εκστρατείας.

Πριν λίγες ημέρες επισκέφθηκε το σφαγείο  «Manning Beef» στην Καλιφόρνια, όπου συναντήθηκε με τους υπεύθυνους της μονάδας. Αφού είχε μια σύντομη συζήτηση, όπου επέμεινε για τον όρο «δολοφονία» για την θανάτωση των ζώων, περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις της μονάδας.

Ενώ οι υπεύθυνοι τον διαβεβαίωσαν πως τα μωρά δεν διαχωρίζονται από τις μητέρες τους και η μονάδα συμπεριφέρεται, στο πλαίσιο του εφικτού, με τον πιο ανθρώπινο τρόπο στα ζώα, ο ηθοποιός εντόπισε ένα μωρό μοσχαράκι με την μητέρα του. 

Ο ηθοποιός αποφάσισε να απομακρύνει τα ζώα από τα σφαγεία, ενώ τα βάφτισε «Liberty» και «Indigo». Στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο «Farm Sanctuary», μια δομή υποστήριξης των οικόσιτων ζώων.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 13/5

Ξεπεράστηκε κάθε όριο: Χιλιάδες παίρνουν online Proficiency σε 1 ημέρα ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα