Κακοκαιρία στην Αττική: Περιπολικό θάφτηκε στο χιόνι στα Βίλια (Φωτογραφία)
Χιονίζει και σήμερα στα βόρεια προάστια της Αθήνας, αλλά και τα ορεινά, όπου ακόμα δεν έχουν λιώσει τα χιόνια της Πρωτοχρονιάς

Στα Βίλια, τις τελευταίες μέρες οι κάτοικοι είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, η ηλεκτροδότηση αποκαταστάθηκε το μεσημέρι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, όμως τα χιόνια των προηγούμενων ημερών δεν έχουν λιώσει και από το πρωί χιονίζει πάλι.

Αποτέλεσμα είναι να έχει παγώσει ο δρόμος, ενώ ο όγκος του φρέσκου χιονιού καταπλάκωσε τον προηγούμενο, με αποτέλεσμα να έχει πολλά χιόνια, σύμφωνα με το ant1news.gr.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση στο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού, το οποίου έχει πέσει 'θύμα' της κακοκαιρίας, αφού μέχρι και το περιπολικό του έχει καλυφθεί εντελώς από χιόνια.

1100_e6135cb6-f7c7-449b-8e24-dfd747f15a22.jpg

Ανάλογο είναι το σκηνικό και στο καταφύγιο Μπάφι, στην Πάρνηθα, όπου προτού λιώσουν τα χιόνια των προηγούμενων ημερών, άρχισε να χιονίζει.

Όπως είπε πάντως, εργαζόμενος στο καταφύγιο στο Μπάφι, δεν υπάρχει κόσμος, παρά μόνο οι επτά εργαζόμενοι του καταφυγίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα