Καταρρακτώδης βροχή και κεραυνοί στη Μαγνησία- Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση

Καταρρακτώδης βροχή και συνεχείς πτώσεις κεραυνών είναι τα φαινόμενα που επικρατούν στον νομό Μαγνησίας από τις 7 μμ, τόσο στη μητροπολιτική περιοχή του Βόλου, όσο και σε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πηλίου και τον Αλμυρό.

Η καταρρακτώδης βροχή μετέτρεψε πολλούς δρόμους του Βόλου σε ποτάμια και υπάρχουν συνεχείς πτώσεις στην τάση του ηλεκτρικού ρεύματος, όπως και πολλές διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Οι κεραυνοί που πέφτουν στην περιοχή είναι συνεχείς και έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας μεγάλο μποτιλιάρισμα στον δρόμο από το παραλιακό Πήλιο προς τον Βόλο με αποτέλεσμα να είναι ακινητοποιημένα εκατοντάδες αυτοκίνητα από το Μαλάκι μέχρι και τον Βόλο.

Η κακοκαιρία κατευθύνεται προς τη βόρεια και κεντρική Εύβοια με την ελπίδα να βοηθήσει στην κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

workshop
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων Δημοσίων Υπαλλήλων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση Ι της πρόσκλησης «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»
Εξαίρεση Μεταδιδακτόρων ως Επιστημονικών Υπευθύνων στην Δράση «Εμπιστοσύνη στα Αστέρια μας»