σπανουλης
Ο 37χρονος γκαρντ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010, τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό για χάρη των "ερυθρολεύκων"

Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε τα χέρια με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός για να παραμείνει στον Πειραιά για έναν ακόμη χρόνο. Οι τρεις άνδρες συναντήθηκαν το βράδυ της Τρίτης (16/7) στα γραφεία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, συζήτησαν και αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

"Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο. Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν" αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Ο 37χρονος γκαρντ βρίσκεται στον Ολυμπιακό από το καλοκαίρι του 2010, τότε που πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον Παναθηναϊκό για χάρη των "ερυθρολεύκων". Τουτέστιν, θα κλείσει μια δεκαετία στο Λιμάνι, ως ένας από τους σημαντικότερους και σπουδαιότερους αθλητές στην ιστορία του συλλόγου. Σε όλη αυτή τη διαδρομή με την ερυθρόλευκη φανέλα, ο Βασίλης Σπανούλης έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση της EuroLeague δύο φορές (2012, 2013), τρεις φορές τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα (2012, 2015, 2016) και μία φορά το Κύπελλο Ελλάδας (2011).

Πηγή: sport24.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα