Thumbnail
Η απάντηση Δανέλλη στο τελεσίγραφο Θεοδωράκη είναι πως θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα.

Τις επόμενες ώρες το Ποτάμι θα ανακοινώσει την διαγραφή του βουλευτή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα

Ο επικεφαλής του Ποταμιού είχε συναντηθεί το απόγευμα της Δευτέρας με τον Σπύρο Δανέλλη από τον οποίο, ζήτησε να του απαντήσει έως το βράδυ απόψε, ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και τις τελικές του αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θεοδωράκης διεμήνυσε στον κ. Δανέλλη ότι η θέση του Ποταμιού είναι να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ενώ δεν αλλάζει η απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας για τη στάση του κόμματος σχετικά με τη συμφωνία των Πρεσπών. Δηλαδή, ο κάθε ένας βουλευτής θα αποφασίσει κατά συνείδηση.

Η συνάντηση κρίθηκε επιβεβλημένη καθώς ο κ. Θεοδωράκης ήθελε να γνωρίζει, πριν αρχίσει η συζήτηση στη Βουλή για την ψήφο εμπιστοσύνης, τις τελικές αποφάσεις του κ. Δανέλλη, καθώς εάν επιμείνει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης, δεν διαφοροποιείται μόνο από τη θέση του Ποταμιού αλλά δημιουργούνται νέα πολιτικά δεδομένα. «Πρέπει σήμερα να ξεκαθαρίσει οπωσδήποτε για να ξέρω κι εγώ τι θα κάνω», ανέφερε νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνεργάτες του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα