Thumbnail
«Ντρέπομαι αλλά το έκανα για τα παιδιά μου», δήλωσε η ίδια-Στις 28 Νοεμβρίου θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής

«Ρωτάω εγώ τον καθένα, εάν ένας γονιός πεινούσαν τα παιδιά του, τι θα έκανε;». Αυτό λέει ο ένας από τους γιους της 53χρονης σχολικής καθαρίστριας από τον Βόλο που καταδικάστηκε σε φυλάκιση γιατί πλαστογράφησε το απολυτήριο δημοτικού της.

«Είναι πολύτεκνη η μητέρα μου. Μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο δύσκολα και δούλευε από μικρή, από 11-12- χρονών», συμπληρώνει ο ίδιος, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open TV.

«Δεν το έκανε για να βγάλει λεφτά ή να αποταμιεύσει λεφτά ή να κλέψει το κράτος», σημείωσε και τόνισε ότι το έκανε για να ταΐσει τα παιδιά της.

Υπενθυμίζεται πως στις 28 Νοεμβρίου θα συζητηθεί η αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής για τη σχολική καθαρίστρια, ύστερα από παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

«Ντρέπομαι αλλά το έκανα για τα παιδιά μου», είπε η 53χρονη που κρατείται στις φυλακές Θήβας.

Την ίδια ώρα, οι σφοδρές αντιδράσεις για την επιβολή της συγκεκριμένης ποινής πληθαίνουν.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα