Thumbnail
Συνάντηση ΓΣΕΕ - Βελκουλέσκου

Συνάντηση με την επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντάλια Βελκουλέσκου, είχε σήμερα αντιπροσωπεία της ΓΣΕΕ, μετά από αίτημα του Ταμείου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΓΣΕΕ, "η Συνομοσπονδία κατέθεσε στοιχεία και μελέτες του Ινστιτούτου Εργασίας της για τη δραματική κατάσταση στην αγορά εργασίας και όχι μόνον, με την επικεφαλής του ΔΝΤ να παραδέχεται ότι το πρόγραμμα ήταν ταξικά ετεροβαρές για εργαζόμενους και συνταξιούχους".

Παράλληλα, το ΔΝΤ συντάσσεται με την εκτίμηση πως "η ελληνική οικονομία, λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί, της ύφεσης και της ανεργίας, δεν είναι δυνατό να παράγει για μεγάλα χρονικά διαστήματα, πρωτογενή πλεονάσματα".

Τέλος, "η ΓΣΕΕ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να δεχθεί νέα επώδυνα μέτρα, απορρίπτοντας στο σύνολό τους τα προηγούμενα που κατέστησαν ζούγκλα την αγορά εργασίας και αναμένει οι απόψεις της που εκφράστηκαν στη συνάντηση, να αποτυπωθούν και στο τελικό κείμενο της έκθεσης του Ταμείου".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα