Thumbnail
Αλληλέγγυων

Σε δύο ακόμη συλλήψεις προχώρησε αργά το απόγευμα η αστυνομία στο πλαίσιο των ελέγχων που πραγματοποιεί στην περιοχή της Ειδομένης.

Πρόκειται για έναν 24χρονο Τσέχο και μία συνομήλικη συμπατριώτισσά του, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης κι ένα μαχαίρι.

Νωρίτερα η ελληνική αστυνομία είχε προχωρήσει σε πέντε ακόμη συλλήψεις. Συγκεκριμένα, το πρωί συνελήφθη μια Γερμανίδα για κατοχή ενός σπρέι πιπεριού και λίγο αργότερα τρεις Νορβηγοί (δύο γυναίκες κι ένας άνδρας) καθώς και μία Αγγλίδα για κατοχή ασυρμάτου. Και οι τέσσερις επέβαιναν στο ίδιο αυτοκίνητο, ενώ στον Γερμανό ο οποίος συνελήφθη χθες για κατοχή μαχαιριού, δόθηκε ρητή δικάσιμος για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και αφέθηκε ελεύθερος.

Στο μεταξύ, τέσσερα λεωφορεία αναχώρησαν -μέχρι στιγμής- σήμερα από την Ειδομένη για το κέντρο ανοιχτής φιλοξενίας στην Πέτρα Ολύμπου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα