Thumbnail
Κανονικά θα καταβληθεί αύριο η δόση του ΔΝΤ

Κανονικά θα καταβληθεί αύριο η δόση του ΔΝΤ, ύψους 305 εκατ. Ευρώ την ίδια στιγμή που ο οικονομικός και πολιτικός εκβιασμός των δανειστών προς τη χώρα μας εντείνεται.

Ερωτηθείς για το θέμα νωρίς το πρωί της Πέμπτης από τις Βρυξέλλες ο Έλληνας πρωθυπουργός είπε: «Μην ανησυχείτε, θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε».

Το μόνο που πλέον απομένει για να εκταμιευθούν τα χρήματα είναι η έγκριση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα το πρωί της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του in.gr ο Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους και το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους έχουν εξασφαλίσει και τα χρήματα για την επόμενη δόση προς το ΔΝΤ στις 12 Ιουνίου ύψους 335 εκατ. ευρώ (σημειώνεται πως στις 12 Ιουνίου θα πρέπει να καταβληθούν για μισθοδοσία δεκαπενθημέρου δημοσίων υπαλλήλων 680 εκατ. ευρώ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σχολεία
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας
Τι αναφέρει η απόφαση της υπουργού Εσωτερικών Νίκης Κεραμέως για την διαδικασία και τα κριτήρια πρόσληψης προσωπικού καθαριότητας σχολικών μονάδων
Σχολεία: Ως προσωπικό καθαριότητας θα προσλαμβάνεται συγγενής αποβιώσαντος λόγω ενδοοικογενειακής βίας