Thumbnail
Ανακοίνωση του ΜΕΤΑ Υγειονομικών

Η συνάντηση του Υπουργού Υγείας κ. Κουρουμπλή με το συνδικαλιστικό παραμάγαζο που θέλει να εμφανίζεται ως εκπρόσωπος του Νοσηλευτικού κλάδου, αποτελεί πρόκληση για το υγειονομικό κίνημα.
Ο κ. Κουρουμπλής, πριν ακόμα συναντηθεί με τις αντιπροσωπευτικές συνδικαλιστικές οργανώσεις των Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ – ΟΕΝΓΕ) προσέτρεξε να συζητήσει με τον διασπαστικό συνδικαλιστικό βραχίονα της Νέας Δημοκρατίας  ζητήματα του Νοσηλευτικού κλάδου.

Δεν γνωρίζει άραγε η νέα πολιτική ηγεσία, που δηλώνει την αντίθεσή της στα μνημόνια και τις καταστροφικές πολιτικές της τρόικας στην υγεία, ότι οι συνομιλητές που προσέτρεξε να δει πρώτους αποτελούν τον βασικό συνδικαλιστικό μνημονιακό εκφραστή μέσα στο υγειονομικό κίνημα; Είναι αυτοί που συμμετείχαν με εκπροσώπους τους στις μνημονιακές επιτροπές της TASKFORCE, που πρωτοστάτησαν με φανατισμό στην εφαρμογή της αξιολόγησης – σφαγείο στο χώρο των νοσοκομείων όταν το υγειονομικό κίνημα έδινε μάχες για να αποτραπεί,  που στήριξαν με νύχια και με δόντια τις πολιτικές της συγκυβέρνησης στον τομέα της υγείας.

Μάλλον στραβά ξεκινήσατε κ. Κουρουμπλή! Οι χιλιάδες υγειονομικοί που πρωτοστάτησαν στον αγώνα για την ανατροπή της μνημονιακής λαίλαπας δεν ανέχονται αυτή την πρόκληση.

Ο αγώνας για την ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών στην υγεία και την εφαρμογή μια άλλης πολιτικής απαιτεί συστράτευση όλων των αγωνιστικών δυνάμεων και όχι νομιμοποίηση και ανοχή από την κυβέρνηση της αριστεράς όσων έβαλαν πλάτη από οποιαδήποτε θέση για να εφαρμοστεί η πολιτική της τρόικας στην υγεία.

31/1/2015

Η Γραμματεία του ΜΕΤΑ Υγειονομικών

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

diamantopoyloy_0.jpg
Διαμαντοπούλου για Ψηφιακό Σχολείο: Εμείς το παρουσιάσαμε το 2010 (Όλη η γνώση με ένα «κλικ»!)
Άννα Διαμαντοπούλου: «Είναι σημαντικές οι ανακοινώσεις του υπουργού Παιδείας και του Π/Θ για το ψηφιακό σχολείο και το ψηφιακό φροντιστήριο» και...
Διαμαντοπούλου για Ψηφιακό Σχολείο: Εμείς το παρουσιάσαμε το 2010 (Όλη η γνώση με ένα «κλικ»!)
σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε
Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν τυλίγετε ένα σάντουιτς
Σάντουιτς: Γιατί πρέπει να αποφεύγετε το αλουμινόχαρτο και την πλαστική μεμβράνη όταν το τυλίγετε