Thumbnail
Για συκοφαντικό άρθρο

Σε ποινές φυλάκισης 15 μηνών χωρίς ελαφρυντικά αλλά με τριετή αναστολή καταδίκασε δύο δημοσιογράφους των «Παραπολιτικών» το Α τριμελές πλημμελειοδικείο Πειραιά για συκοφαντική δυσφήμηση του δημοσιογράφου Τάσου Τέλλογλου.

Το επίδικο δημοσίευμα αφορούσε ρεπορτάζ της εφημερίδας της 21ης Σεπτεμβρίου 2013 σύμφωνα με το οποίο ο Τάσος Τέλλογλου είχε προσληφθεί έναντι 5.000 ευρώ το μήνα από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη χαρακτηριζόμενος «ολοκαίνουργιο 45αρι» του επιχειρηματία. Ο συντάκτης καταδικάσθηκε ως φυσικός αυτουργός σε συκοφαντική δυσφήμηση, ο δε εκδότης της εφημερίδας ως άμεσος συνεργός για το ίδιο αδίκημα.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr/

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mlkke.jpg
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές
«Όταν λέμε "Έξω από την ΕΕ" εννοούμε και εργαζόμαστε για να έρθουν τα πάνω-κάτω. Εννοούμε παλλαϊκό αγώνα για την κατάκτηση της Εθνικής Ανεξαρτησίας,...
Το σύνθημά μας «έξω η Ελλάδα από την ΕΕ» ούτε ευκολοχώνευτο είναι ούτε δημοφιλές