Thumbnail
Για το δάγκωμα στον Τζιόρτζιο Κιελίνι

Ο Ουρουγουανός επιθετικός όχι μόνο θα χάσει τους επόμενους εννέα διεθνείς αγώνες με την Ουρουγουάη, αλλά σύμφωνα με την απόφαση της FIFA του απαγορεύεται κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τους επόμενους τέσσερις μήνες.

Αυτό σημαίνει ότι ο άσος της Λίβερπουλ θα χάσει το υπόλοιπο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αρχής γενομένης από τον αγώνα της 28ης Ιουνίου με την Κολομβία για τη φάση των "16".

Τα νέα δεν είναι άσχημα μόνο για την Ουρουγουάη, αλλά και για τους "κόκκινους", αφού ο τετράμηνος αποκλεισμός από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα σημαίνει πώς ο Σουάρες θα μπορέσει να ξαναπαίξει στα τέλη του Οκτωβρίου.

Πλέον, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η αντίδραση της Ουρουγουάης στην απόφαση και, βέβαια, πώς θα επηρεαστεί η καριέρα του Σουάρες στην Λίβερπουλ, αλλά και το ενδεχόμενο μεταγραφής του σε Μπαρτσελόνα ή Ρεάλ Μαδρίτης.

Επιπλέον, ο 27χρονος επιθετικός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 82.210.000 ευρώ.

"Τέτοια συμπεριφορά δεν μπορεί να είναι ανεκτή σε οποιοδήποτε γήπεδο και ιδίως σ' ένα Παγκόσμιο Κύπελο όταν εκατομμύρια μάτια είναι επικεντρωμένα στους αστέρες του γηπέδου. Η Πειθαρχική Επιτροπή εκτίμησε όλους τους παράγοντες της υπόθεσης και το βαθμό της ενοχής του Σουάρες σε σχέση με τις διατάξεις του κώδικα", ανέφερε ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής Κλαούντιο Σούλσερ.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 20/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

panelladikes_02
Πανελλήνιες ΕΠΑΛ 2024: Εγκύκλιος για το Δελτίο Εξεταζομένου και τους υποψήφιους για το 10% χωρίς νέα εξέταση
Οδηγίες για την έκδοση του Δελτίου Εξεταζομένου των Πανελληνίων εξετάσεων ΕΠΑΛ 2024 - Τι προβλέπεται για τους υποψήφιους με το 10%
Πανελλήνιες ΕΠΑΛ 2024: Εγκύκλιος για το Δελτίο Εξεταζομένου και τους υποψήφιους για το 10% χωρίς νέα εξέταση
νηπιαγωγειο
Ζωγράφου: Δεκάδες τα προβλήματα στα Νηπιαγωγεία του Δήμου- Πλήρης καταγραφή και προτάσεις
Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπιζουν τα Νηπιαγωγεία της περιοχής, κωδικοποίησε στο κείμενο - υπόμνημα που ακολουθεί ο Α' Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε...
Ζωγράφου: Δεκάδες τα προβλήματα στα Νηπιαγωγεία του Δήμου- Πλήρης καταγραφή και προτάσεις