Thumbnail
Ο έτερος κατηγορούμενος, Δημήτρης Παπαχρήστος, πρόκειται να απολογηθεί την αύριο (3/1).

Στον ανακριτή, Γαβριήλ Μάλλη, βρίσκεται σήμερα ο Πάνος Ευσταθίου, που διετέλεσε εκπρόσωπος της κατασκευάστριας γερμανικής εταιρείας όπλων, STN ATLAS και σύμφωνα με όσα έχει πει ο Αντώνης Κάντας στην απολογία του φέρεται να εμπλέκεται στο πάρτι μίζας στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην εκπρόσωπος της STN ATLAS φέρεται να επιβεβαίωσε τα περί μίζας 1,5 δισ. ευρώ. Ο ίδιος διευκρίνισε ότι δεν πρότεινε στους εμπλεκόμενους το ποσόν του χρηματισμού, αλλά του το ζήτησαν. Δηλώνει διατεθειμένος να συνεργαστεί με τις Αρχές και πως οι τραπεζικοί του λογαριασμοί είναι στην διάθεσή τους.

Πάντως, ο Πάνος Ευσταθίου κατηγορείται για δωροδοκία και ξέπλυμα βρόμικου χρήματος, καθώς ο πρώην πρώην αναπληρωτής διευθυντής Εξοπλισμών, Αντώνη Κάντα, του καταλογίζει ότι τον είχε δωροδοκήσει με 600.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι με την σύλληψη του Πάνου Ευσταθίου εκτελείται και το δεύτερο ένταλμα σύλληψης, που είχαν εκδώσει από κοινού η Εισαγγελέας Διαφθοράς Ελένη Ράϊκου με τον Ανακριτή Γαβριήλ Μάλλη.

Ο έτερος κατηγορούμενος, Δημήτρης Παπαχρήστος, πρόκειται να απολογηθεί την αύριο (3/1). Ο πρώην εκπρόσωπος της γερμανικής εταιρείας WEGMANN, κατασκευάστριας των τανκς τύπου Leopard, κατονομάστηκε από τον Αντώνη Κάντα ότι τον δωροδόκησε με το ποσόν των 750.000 ευρώ για την προμήθεια 24 αυτοκινούμενων πυροβόλων τύπου PZH2000 και λοιπού περιφερειακού υλικού.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα